QBSN Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Wiesz w sumie to moze wystarczec bo 10 na swietlowki i na doniczke z 15 to masz 10 cm na roslinke z treningiem da rade ... z 3 gieta bedziesz meic dla siebie a frajda niemilosierna . W sumie i w kubeczku da rade ale lepiej zainwestowac w jakas mala doniczke. Cytuj
RasTafari Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 marco86, no wiesz ja growbox robię z takiego plastikowego pudełka na narzędzia Fajnie się otwiera, dobrze się tnie itd Nie wiem czy będzie dobre jak myślicie >? Pudełko pod żadnym pozorem nie topi się ani nic takiego gdy świetlówka świeci, bo już sprawdzałem. No to jak zrobię boxa to fotki wrzuce na forum Nie chce robić żadnej większej uprawy chociaż mogę, ale poprostu nie lubię za bardzo IN, wole OUT Dlatego czekam do następnego roku, a troszkę sie pobawie i prawie nic nie strace Cytuj
zenek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 czy mogę podłączyć żarówkę z HPS 70W do HPS 150W ?? Cytuj
Pustelnik Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 siemacie majstry co myslicie o podlaczeniu wentylacji pod zasilacz od komputera 350w output max bo brakuje mi zasilaczy darady taki zasilacz Cytuj
Koks Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 A czemu nie podłączysz wszystkich do jednego ? Ale jeśli chcesz to tak nada się, w zasilaczach komputerowych żółty kabel to 12v a czerwony 5v czarny to -. Cytuj
Pustelnik Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 jezeli wszystko podlaczyl bym pod jeden zasilacz to wentylacja by niewyrabiala ale juz wszystko podlaczylem pod zasilacz od pc i jest dobrze Cytuj
Koks Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 Ludzie doradźcie mam HPS 150w, robię nowego boxa i potrzebuje aż 26000lmn jest sens bawić się w dokładanie świetlówek czy próbować sprzedać tego i kupować 250w ? Cytuj
śVIRUS Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 HPs 150W ma +/- 15K lumen, potrzebowałbys do niego około 7-10 świetlówek... ocń sam Cytuj
Koks Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 A gdybym boxa zrobił 60x60 i dołożył dwie świetlówki to ile tam mogę i jakich pomidorków nasadzić? Parę tygodni temu zakończyłem IN z 3 dieslami teraz zastanawiam się na white widow od razu feminizowana tylko ile tam zmieszczę jedna, dwie? i czy opłaca się robić LST albo FIM przy 1.7m wysokości ? Z czego będzie większy plon, z treningiem czy jak pozwolił bym jej się rozrastać na cała powierzchnie muszę niestety zostać przy tej lampie bo jeszcze i tak muszę kupić całą wentylacje z filtrem. Cytuj
Koks Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 WENTYLATOR OSIOWY-KANAŁOWY 150m3/h fi 125mm Próbował ktoś taką wentylacje? Jest wydajna i czy w ogóle ten wentylator jest w stanie przepchnąć to powietrze przez ten filtr? Cytuj
Recommended Posts