MJboy Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Nie znam takiego zasilacza, ale lepiej już podłącz wszystkie pod jedną kostkę, a grzeje się bo grzać się ma widocznie. Cytuj
psh Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 mam takie pytanie : - czy sciany boxa moge pomalowac biala emalia? bo znalazlem taka fajna mala puszke farby, tylko to jest emalia i wole zapytac przed kupnem. Cytuj
cannabisforum Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 siema czy to normalne ze uklad od hps'a 250W nagrzewa sie tak mocno ze nie mozna go dotknac wiecej niz 3s ? czy moze zle go podlaczylem, hps dzialal moze z 5 godzin i gorący w huuj Cytuj
Kristov Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 elo jestem zmuszony zrobic doniczki z kartonu po soku... moje pytanie brzmi czy robic na dole jakies dziurki i wrzucic podstawke czy nie? :money: pozdro Cytuj
matifuks Opublikowano 27 Marca 2009 Opublikowano 27 Marca 2009 siemaczy to normalne ze uklad od hps'a 250W nagrzewa sie tak mocno ze nie mozna go dotknac wiecej niz 3s ? czy moze zle go podlaczylem, hps dzialal moze z 5 godzin i gorący w huuj to normalne ze sie nagrzewa a jak lampa swieci to znaczy ze wszystko jest dobrze podłaczonedziurki obowiazkowe,podstawki jak nie chcesz zabrudzić i pomoczyć podłogi tez mozesz dac Cytuj
fre Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 witam!! Jeśli boks znajduje się w "ziemiance" przysypanej ziemią o dł 2 m i szerokości 1,5 to czy potrzebne są rury które wyprowadzą powietrze z ziemianki czy wystarczą tylko wiatraki wyciągające powietrze z boksa do ziemianki? z góry dziękuję za odp Cytuj
2q Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 no i jeszcze wentylator który wpusci ci tam powietrze i bedzie git ale zeby dobrze rozpowietrzyc taka powieszchnie to zaopatrz sie w dosc mocne wenty:) Cytuj
Daro93pk Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Do oświetlenia mogą być na 2 dni zwykłe żarówki ? A potem zrobić lampę z energo ? Z góry dzięki Cytuj
ojciec Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 panowie w jakich sklepach moge kupic jakis materiał dobrze odbijajacy światło, bo w aptekach na osiedlu bylem koców ratunkowych nie maja, a mylar lub cos innego i dobrego gdzie kupie? bo przez neta nie chce mi sie zamawiac i czekac. Cytuj
Silas Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam Mam pytania dotyczące wentylacji w boxie: Czy wentylatory nawiewowy i wylotowy powinny działać non-stop czy wyłącznie gdy włączona jest lampa? I drugie pytanie czy wentylacja mieszająca też powinna być na timer czy również 24/24? Pozdr Cytuj
Recommended Posts