2cz@rny Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 zenek da się zrobić w miarę taniego GrowBoxa na 1LR ale bez wiatraków nie ma szans :wink: hehe Cytuj
Gość Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 A ja juz boksa mam gotowego tylko na pestki LR czekam i zakupilem nawoz garden uniwersalny do roslin kwitnocych NPK 5-3-7 dobry bedzie? Cytuj
loris Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 keramzyt (zwroc uwage na pisownie bo niektorzy po pare lat nazywaja je kermazyt 8) ) zatrzymuje dluzej wilgoc i poprawia drenaz, do kupienia w sklepach ogrodniczych, tanie jak barszcz Cytuj
lolo Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Opublikowano 12 Lipca 2008 to keramzyt - dzięki niemu wilgoć w ziemi się dłużej utrzymuje al też łatwiej przelać roślinki jak się go stosuje ale możesz nasypać go na spód donicy to będzie lepsze odprowadzenie wody można kupić w prawie każdym ogrodniczym Cytuj
Bernie Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Jaki produkt bedzie najlepszy do neutralizacji zapachu roslin?Pozdro Cytuj
Bernie Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Mam swoj filtr weglowy ale wzbogacilbym go jeszcze o neutralizator Zreszta, w Soft Secrets dodawanym w akcji OP byl artykul z budowa neutralizatora. Spoko, sam cos wybiore Pozdro Cytuj
StrusDoggyDogg Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 siema! chce zrobic boxa 30x40x50. czy wystarczy jak wyloze go od srodka styropianem czy konieczne sa te cale folie?? aha, i czy nawozy mozna kupic w zwyklym ogrodniczym czy trzeba ze strony specjalne zamowic?? Cytuj
DoktorDawiDzior Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Najlepiej żebyś wyłożył kocem ratunkowym (mozna w aptece kupić). Nawozy możesz dostać w zwykłym ogrodniczym.Oczywiście nie wszystkie nawozy :] no ale te niezbedne moge dostac?? a tak wogole to ile trzeba tych nawozow? po jednym na weg i na flo?? TAK. Cytuj
StrusDoggyDogg Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 no ale te niezbedne moge dostac?? a tak wogole to ile trzeba tych nawozow? po jednym na weg i na flo?? [ Dodano: 2008-07-17, 22:54 ] ok. chcialem jeszcze spytac czy neutralizacja zapachu jest konieczna. mój growbox trzymałbym w szafce w biurku, wyrobilbym dziure na przepływ powietrza. czy jebalo by az tak zeby starzy mogli sie skumac czy nie?? Cytuj
Bernie Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 I w pokoju powies zapach samochodowy(choinke) lesny Pozdro Cytuj
Recommended Posts