Zibir-Zibi Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 Czy suszenie topków przy kominku to dobry pomysł ? Światło słoneczne wpływa negatywnie na THC, a czy światło pochodzące od ognia ma negatywny wpływn na THC ? Proszę o rady
Oribaz Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Siema. Zasadziłem pestkę którą znalazłem we wcześniej kupionym "pakiecie" Wyrosło mi coś tylko zastanawiam się czy już to ściąć gdyż w nocy coraz zimniej jest. Ostatnio podlewana tylko nawozem na kwitnienie. Jest to mój pierwszy "pomidor" więc proszę o wyrozumiałość. Co do jakości zdjęć to od razu przepraszam. Fotki były robione kalkulatorem. Proszę również o pomoc w formie linka oraz porad co do suszenia i skoszenia
cheton Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 Jeszcze duzo za wczesnie na scinke.Co do suszenia, to wystarczy przejrzec tematy podwieszone, ale tego nawet jak widac nie chce sie robic... Harvest - Ścinanie, Suszenie, Curring, Przechowywanie
Oribaz Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 chce się ale teraz czasu nie mam. Jako farmer mam wiele innych obowiązków
Zibir-Zibi Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 Witam , zastanawiam się czy można już ściąć tego AutoMazar, czy raczej wstrzymać się jeszcze jakiś czas. Daje zdjęcia, rzućcie okiem i oceńcie . Dziś mam dobrą okazje żeby bezprzypałowo zabrać go ze spota i na spokojnie przygotować do suszenia więc proszę was o rady .
LordZet Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 jeszcze kilka dni jej brakuje te topki na samym dole to wogole nei widac brazowych włosów wogole jakis nienapuchnięty ja bym czekał na Towim miejscu
Farmerama Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Witam Jestem dopiero co new użytkownik, chciał bym się zapytać czy zamiast dolomitu do wyrównania pH na out można stosować popiół??
lgorek Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 do wyrownania ph dolomit lub kreda, ewentualnie jakies nawozy wapniowe
kaczykuper Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam, mam w planach chodowle w szklarni (którą zamierzam sam zrobić) na działce. Będzie to moja pierwsza chodowla i dlatego zastanawiam się jak skonstruować tą szklarnie żeby rozlinki miały dobrze ale żebym ja przy tym niemiał przypału mile widziane pomysły lub jakieś linki które by mi pomogły. Z góry dzięki
uciulanygiecik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 a gdzie ta dzialka sie znajduje? bo jak w ogrodkach dzialkowych to odradzam. mialem 2 lata temu w takich ogordkach i sasiad wypatrzyl mimo ze byla matowa folia a nie przezroczyste szklo. duze ryzyko
Recommended Posts