Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Z tego co się okrętuje Auto Haze zakwitają dopiero po przełączeniu 12/12 choć nigdy nie testowałem i też jestem ciekaw czy zdążą zakwitnąć a plonów bym się spodziewał około października ale może ktoś będzie w tym roku miał i pokaże na out-doorze jak mu porosło

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
  W dniu 5.07.2012 o 12:58, 'Toksyna napisał(a):

Od połowy lipca rośliny pokazują płeć więc jeszcze możesz być spokojny:)

To 15 lipca ide na spota po męskie gady

Opublikowano

No to tak, ripen sobie odpusc, na flo dokup phosphorus plus tez od hesi.Styknie Ci bloom complex i phosphorus plus na flo, na weg tnt complex jak najbardziej.Zamien tylko ten ripen.Jak masz kase, to kup cos na korzenie(root complex/rhizothonic) i jakis booster kwitnienia.Jak nie chesz wiecej wydawac, to starczy to co wyzej napisalem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, czy butelka biohumusa uniwersalnego na 3l wody jest w stanie popalic korzenie mlodym roslinom? .. 3-4 tyg maja te pomidory. Prosze o odpowiedz, pozdro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 7.08.2012 o 08:53, 'kwasniewski napisał(a):

Witam smile.png mam BlackBerry (out) ma 3 miechy , ok. 110cm i jeszcze nie kwitnie, jest na to jakaś rada? albo to juz od niej wybór?

Jedyne co przychodzi mi do głowy to namiot z nieprześwitującego materiału rozkładany nad rośliną aby miała krótszy dzień(zdaję sobie sprawę z tego jak irracjonalnie to brzmi )

A że raczej nie będzie chciało ci się bawić w coś takiego to będziesz musiał poczekać

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+