cheton Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 ile +- przychodzi pestek z OP Niektorzy dostaja po 40 pestek, inni po 240 czy sa to zawsze AF czy mieszane To wcale nie sa nasiona z AF.Jest to out mix.
paschalis Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 az sie boje czy bede w stanie zapanowac na krzunkami :wink: posluchaj jeszcze jedno co mnie meczy.. mam stare terrarium i chce wsadzic tam z 2 swietlowy i tam chce troche je podrasowac zanim pojda na spota i pytanie czy w tym etapie numeny odgrywaja role? czy to wystarczy? mam obawy co do balkonu
sweet_sensi Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Niektorzy dostaja po 40 pestek, inni po 240 bez przesady ziom ten kto dostal 240 pestek to zapewne brał z talonem i byc moze mial jakies zaslugi co przy otwartej pestce tez jest nagradzane dodatkowymi pestkami. Nie porownuj 40 pestek do 240 - bo wychodzi na to ze jeden jest lepszy a drugi gorszy - kazdy dostaje mniej wiecej tyle samo chyba ze ma jakies zaslugi jak juz wspomnialem ;p roznica moze byc ale nie az 200 nasion ;p To wcale nie sa nasiona z AF.Jest to out mix. To ze out mix to nie znaczy ze AF'y moga sie nie trafic! - byla sonda przed OP jakie chcielibysmy dostac nasionka i miedzy innymi byly AF'y z tego co pamietam sporo osob na nie glosowalo wiec byc moze i osobniki z autoflowingiem moga sie nam trafic w tym roku :pies: BlessS!PeacE!
rafus117 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 ja mam takie pytanie czy jak wsadze 14 dniowe roslinki juz na OUT to co ile musze jezdzic je podlewac ? i ie czy nic im sie nie stanie jak takie malutkie beda rosly juz na dworze :?
revol19 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 na takie pytania wg mnie nie ma odpowiedzi zależy od pogody ;]
rafus117 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 no chciałbym wystawic juz je na dwór 9 maja ma byc dosyc ciepło 2 x w tyg wystarczy na odwiedziny lasek ?
revol19 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 skąd ty masz takie info że za ponad miesiąc będzie ciepło,jak będzie dobra pogoda dosyć ciepło i wilgotno w nocy to mozesz raz na 2 tyg Cenzura
paschalis Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 hehe a kto mi odpowie na moje pytanko powyzej ? "mam stare terrarium i chce wsadzic tam z 2 swietlowy i tam chce troche je podrasowac zanim pojda na spota i pytanie czy w tym etapie numeny odgrywaja role? czy to wystarczy? mam obawy co do balkonu"?
rafus117 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 skąd ty masz takie info że za ponad miesiąc będzie ciepło,jak będzie dobra pogoda dosyć ciepło i wilgotno w nocy to mozesz raz na 2 tyg Cenzura a gdzes na jakiejś pogodze wyczytałem długoterminowej
kozak677 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam. Mam pytanko, Dotyczące tej odmiany white russian automatic, czy da sobie rade na parapecie ? Kiedy można też zaczynać z AF ? na Out ? Dokładnie chodzi mi o odmiany White Russian AF. i Lowsnow Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedź.
Recommended Posts