cheton Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Proszek napisał(a): Czy są jakieś odmiany szybko dochodzące które z powodzeniem mogłbym tak późno zacząć uprawiać? Proszek, jeszcze na nic nie jest za pozno, mozesz sadzic teraz kazda odmiane nadajaca sie na polski outdoor
lolo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 dokładnie jak mówi cheton, ja sam jeszcze wysadzam rośliny a raczej dopiero zacząłem to robić więc bierz się szybko za to bo już nie dłużo czasu a później to odmianki z autoflo jedynie cię poratują
Ronaldo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 pytanie mam, bo nie wiem wlasciwie, czy tak sie to powinno robic. Przy roslinach z autoflo (LR) od kiedy zaczynacie podlewac nawozem na kwitniecie? tzn ile roslina ma pieter, czy czekacie az pokazle plec i dopiero? ja robilem tak, ze podlewalem woda i potem raz ewentualnie 2 razy biohimusem kiedy miala juz 3 pietra. i kiedy wyrastalo 4 lalem dopiero PK 13/14 dzieki za odpowiedzi
Dawid.sz Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 no ja tez jestem ciekawy jak z tym nawozem na flo jesli chodzi o LR kiedy go podawac ??
lolo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 można podawać już normalnie od ok 3 tygodnia życia roślinki ja zawsze już wcześniej dawałem małe ilości nawozu na weg a od 3/4 tygodnia nawóz na flo
Dawid.sz Opublikowano 5 Czerwca 2008 Opublikowano 5 Czerwca 2008 lolo ale jak ktos naprzykład niewie ile ma tygodni roslinka to mozna sie jeszcze kierowac płcia i niechodzi mi tu tylko o LR ????
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 mam takie metalowe wiadro 20 litrowe, chce tam wsadzić jednego krzaka i podziurkowalem dno srubokretem, w sumie cale dno jest podziurkowane i pytanie czy to wystarczy czy musze jeszcze z boku wiadra zrobic dziury :?: w h*j ciezko z boku zrobic dziury w takim wiaderku...
lolo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 możesz nie musisz nie ma większego znaczenia ale dobrze jak by były a wiertarki jakiejś nie masz żeby powiercić ?? aa i pytanie to wiadro będzie stało luzem z roślinka czy będziesz je wkopywał w ziemie bo wtedy to wskazane by były te dziurki na bokach
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 bedzie stalo luzem, w razie deszczow, wichur bede wnosil do pomieszczenia
mistrzu09 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam! Mam pytanie: do kiedy najpóźniej można wysadzać? Wiem że mniejsze plony... A jakbym zasiał za ok tydzień to czy nie za krótki weg. 8) I jaką odmianę najlepiej brać(żeby tego palenia chociaż trochę było). Myślalem nad Big Budem, ale on nie jest pewny że dojdzie Może Sativa Spirit? Najlepiej jakaś sativa i indica. Bo kurde doszedłem do wniosku że mam za mało roślinek, bo ślimaki mi kilka wpierdolily.
Recommended Posts