Skocz do zawartości
nasiona marihuany w sklepie thc-thc

darmowe nasiona marihuany rozdawane na forum

Recommended Posts

Opublikowano

Jak na 12 dzień to faktycznie mikrusy straszne. Ale patrząc na to gdzie kupiłeś nasiona musisz liczyć się też ze słabą genetyką. Więc szału nie będzie 😂

Czasem warto wywalić wszystko i zacząć od nowa, zwłaszcza na tak początkowym okresie, niż babrać się z tym dalej tracąc czas i pieniądze na prąd.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, szczurek10 napisał(a):

@Limonen myślę że pod tak słabą lampą szkoda na to czasu ale to niech się inni wypowiedzą to moja opinia 

Lampa ma conajmniej 100w realnie także nie wiem czy aż tak źle?

32 minuty temu, Macky napisał(a):

Jak na 12 dzień to faktycznie mikrusy straszne. Ale patrząc na to gdzie kupiłeś nasiona musisz liczyć się też ze słabą genetyką. Więc szału nie będzie 😂

Czasem warto wywalić wszystko i zacząć od nowa, zwłaszcza na tak początkowym okresie, niż babrać się z tym dalej tracąc czas i pieniądze na prąd.

Dobra jeszcze jedna osoba która popiera pomysł nowych nasion i wywalam te 😁 kupię legitne nasiona tym razem. 

Wolę na święta mieć ścinke i jakiś fajny prezent a nie płakać ze wyszło 10g siana 😅

Edytowane przez Limonen
Opublikowano (edytowane)

Za mało światła mają i się wyciągają, weź tą świeczkę albo opuść w dół albo podkręć moc jak można!!! Ty z tej świeczki to za wiele nie wyjmiesz 😅

Edytowane przez kolober
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Macky napisał(a):

Royal miał kiedyś dobre nasiona, teraz są słabe lub nawet poniżej słabych. Odradzam Ci je zdecydowanie.

to z europejskiej topki gdzie teraz warto? żaden polski seedbank mnie nie intere

*Mała poprawka, z dutch passsion, nie royal queen seeds, karty na kompie mi sie pomyliły xd 

Edytowane przez Limonen