franz3012 Opublikowano 31 Stycznia Autor Opublikowano 31 Stycznia Mam 23 lata więc taki stary nie jestem. Za długo była kiszka w maju dam znać czy sport detoks pomógł. Trzeba spalić body fat. W skrócie dziwny brain fog pójdę na badania zobaczymy. Cytuj
Macky Opublikowano 31 Stycznia Opublikowano 31 Stycznia Połączyłem twoje posty bo piszesz jeden pod drugim. Pisz w przyszłości wszystko w jednej odpowiedzi. Cytuj
PolicyjnyPies Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego W dniu 31.01.2025 o 14:51, franz3012 napisał(a): Mam 23 lata więc taki stary nie jestem. Za długo była kiszka w maju dam znać czy sport detoks pomógł. Trzeba spalić body fat. W skrócie dziwny brain fog pójdę na badania zobaczymy. Może masz po prostu niedobór witaminy D bo wtedy właśnie nic się nie chce, człowiek jest cały czas zmęczony i takie tam. Idź na te badania i powiedz co ci wyszło, bo aż sam jestem ciekawy twojego stanu i czy badania coś wykażą. Powodzenia i życzę żeby wszystko było dobrze z wynikami i żebyś wrócił do siebie. Cytuj
franz3012 Opublikowano 9 Lutego Autor Opublikowano 9 Lutego Wyszedł mi niedobór mam 15 a normą jest od 30 mg/ml zacznę suplementowac i dam znać po miesiącu czy coś pomogło.Zastanawiam się czy iść do psychiatry. Cytuj
Rysiu Opublikowano 9 Lutego Opublikowano 9 Lutego Zawsze warto pójść do specjalisty. Nie ma się co wstydzić. O zdrowie trzeba dbać. I to fizyczne i psychiczne. Ja też muszę znowu D zacząć brać 🙂 1 Cytuj
Recommended Posts