Esned Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Ładny las 🍀 jestem ciekawy ile ci wyjdzie z tego 😅 jak wyjdzie więcej niż mi to znaczy se chujowy Grower ze mnie 🤷♂️🥲 Cytuj
GreenPig Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Mysle, ze jakieś 300g będzie. Ale to zobaczymy po suszeniu. 1 Cytuj
Esned Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 45 minut temu, GreenPig napisał(a): Mysle, ze jakieś 300g będzie. Ale to zobaczymy po suszeniu. Myśle ze więcej jak to jeszcze spuchnie ładnie a ma czas 🍀 bo zapowiadają się niezłe szyszki 🍾 Cytuj
GreenPig Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Siemanko. Zamykamy 5 tygodni kwitnienia. Jeszcze 3 do kosy. Dziś było karmienie, bo widać niedobory azotu, potasu i magnezu. Za tydzień ostatnie nawożenie. Rezygnuje z BioBizz. Może chcecie mi coś fajnego polecić? A tak się prezentują: No i kilka topkow: Bardzo dziwnie pachną. Mocny, ciężki zapach. Aż można powiedzieć, że nie przyjemnie. Piją 2,5litra wody co 3 doby. Zobaczymy jak dalej będzie się rozwijać. Pozdrawiam. 3 Cytuj
Rysiu Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Godzinę temu, GreenPig napisał(a): Rezygnuje z BioBizz. Może chcecie mi coś fajnego polecić? Advanced Nutrients 😉 Cytuj
Toksyna Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Fajne tłuste topy. Ja od siebie polecam Bio Tabs i sam do nich wracam od następnego grow. 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Opublikowano 29 Kwietnia 2023 Ja muszę też w końcu bio tabsów spróbować. Z AN jestem bardzo zadowolony. Jeszcze growa lub dwa na nich zrobię. Ale w końcu muszę te bio tabsy kupic 🙂 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Ja napewno kupie Atami Bloombastic. Bio tabsa na wega, a resztę dobiorę z tych AN, co Ryszars poleca. Cytuj
Toksyna Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Ja używałem do Bio Tabs Big Bud od AN i Overdrive I efekty były zaskakująco dobre. Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 3 Maja 2023 Opublikowano 3 Maja 2023 Biotabs to moj najłatwiejszy i najwydajniejszy sposób na weg, na Bloom ziemia pk na przykład z batmix i Plagron green sensation. ale jak robię na lightmix to jednak brakuje coś mi dobrego na Bloom bo GS działa bardziej jak pk i cukier 😕 Cytuj
Recommended Posts