GreenPig Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Witam serdecznie ponownie. Nadszedł ten piękny czas kiedy po raz kolejny startujemy z nowym projektem. Oczywiście najbardziej mnie cieszy, że na bieżąco mogę liczyć na wasza pomoc i komentarze 😀 Ok. Po krótce o szczegółach: Sprzęt: HomeBox Evolution Q80 80x80x160 (cm) Lampa MarsHydro FC-E3000 300W Wyciąg Quaietline 197m³/h Filtr Can-Lite 300 (300-330m³/h) 2x Mieszające wiatraki Donice, gleba i nawozy: 0,2l -> 1l -> 3l -> 11l Gleba na Veg - BioBizz LightMix Gleba na Flo - BioBizz AllMix Nasionka: Pestki pochodzą od naszej Administracji theoutlawseeds.com Wybrałem 6 różnych odmian, które powędrują do doniczek 0,2 i 1 Litr. Po tym czasie zostaną wybrane 4 Panie które powędrują do kolejno 3 i 11 litrowych donic. Trening: 2x Topping / 2x Scrog / Lollipopping Oswiatlenie: 20/4 -> 18/6 -> 12/12 Lampa będzie podkręcana z 25% na 50%, 75% i 100% co miesiąc. Planowany czas 2 miesiące Veg i później Bloom. To wszystko na początek. Będę starał się robić up co tydzien. Z Farcikiem rolnicy i do zobaczenia 🙂✌🏻 1 2 Cytuj
PanikaGoryla Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Siadam i kibicuje ! 😉 2 miechy weg nie za dużo? 1 Cytuj
GreenPig Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 3 minuty temu, PanikaGoryla napisał: 2 miechy weg nie za dużo? Mysle, ze nie. Trochę potrenujemy, wrzucam sietke i wchodzimy na 12/12. Myślę, że 2 miechy to akurat, zeby caly namiot zapełnić. Cytuj
Esned Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Jestem ciekaw tych odmian i lampy jak będzie się sprawować 😁 Cytuj
Rysiu Opublikowano 28 Stycznia 2023 Opublikowano 28 Stycznia 2023 No ładnie. Długi ten weg, 2 miechy. Akurat lampka na jaką polowałem na ebayu, aż w końcu odpuściłem. Myślę, że zajebiście się sprawdzi. Ja bym od razu wrzucał do docelowych. Małe doniczki jednak trochę spowalniają/zmniejszają roślinkę. Tak przynajmniej po swoich zauważyłemm. To docelowo mają być 4 rośliny w 11 litrowych donicach czy jak? Cytuj
GreenPig Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 4 minuty temu, Rysiu napisał: Długi ten weg, 2 miechy. To są wszystko plany, jak będzie to się okaże w praniu 🙂 Jak będzie box pełny to jedziemy z kwitnieniem. 6 minut temu, Rysiu napisał: To docelowo mają być 4 rośliny w 11 litrowych donicach czy jak? Dokladnie. Z 6 wybiorę 4 te najsilniejsze. 31 minut temu, Esned napisał: Jestem ciekaw tych odmian i lampy jak będzie się sprawować 😁 Ja tak samo 😅 Pierwszy Grow z tą lampa na tym forum, może być ciekawie 🙂 Cytuj
Goku Opublikowano 29 Stycznia 2023 Opublikowano 29 Stycznia 2023 2 miechy wega ciekaw jestem co tu za menewry będą czynione . Ciekawy projekt.się zapowiada. BĘDĘ Zaglądał. Cytuj
GreenPig Opublikowano 3 Lutego 2023 Autor Opublikowano 3 Lutego 2023 Mały up. HulkBerry zamula i nie wyszedl z gleby. Reszta juz na powierzchni. 1.02 wylądowały w głębie i od tego czasu liczymy wiek. Narazie działamy bez wyciągu, jeden mieszak plus ogrzewanie 45W. Woda i ukorzeniacz. 1 Cytuj
Toksyna Opublikowano 4 Lutego 2023 Opublikowano 4 Lutego 2023 Zapowiada się bardzo ciekawy grow. Będę uważnie obserwował. Ja osobiście po kiełkowaniu wrzuciłbym do docelowych donic i już bym ich nie męczył bo już im niezły trening zaplanowałeś na te dwa miechy😉 pozdro Cytuj
GreenPig Opublikowano 4 Lutego 2023 Autor Opublikowano 4 Lutego 2023 Troche je pomęczyć trzeba. Latwiej podlewac jadac od malych donieczek. Trzeba zdobywac nowe doświadczenia 😅 Cytuj
Recommended Posts