MrSmokeWeed Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Siema Panie Toksyna U Ciebie widzę jak chyba zresztą zawsze - ładnie,zdrowo,kolorowo :D Czekamy aż zaczną teraz nabierać masssy Pozdro Cytuj
Toksyna Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Siema. 4 tydzień kwitnienia. Nie wiele się dzieje teraz roślinki po malu budują topy. Ale za to zapach który się pojawił jest wyjątkowy. Wogole nie pachnie jak zioło czuć tropikalne owoce i jagody. Sama słodycz. Już nie mogę doczekać się zbiorów No i ten kolor takiej purpury jeszcze nie spotkałem. Forbinden Berry ta z tyłu ma bardziej feno po Tangie bo pachnie mandarynka i wanilią. Pebbles 1 2 Cytuj
Esned Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Niech idą w masę 🍀 ładnie wyglądają 🍾 Cytuj
GreenPig Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Teraz będą zaczynać puchnąć 😁 Dobrze to wygląda! Cytuj
Toksyna Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Siema. 5 tydzień kwitnienia Mam wrażenie że roślinki się zatrzymały zaczęły pojawiać się rude włoski I to na tyle . Co drugie podlanie dostają Green Sensation . Mam nadzieję że nabiorą jeszcze masy do żniw. 1 3 Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 U mnie w namocie led też rude zaczęły się pokazywać a widzę że roślinki mamy w podobnym stadium rozwoju. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ile Twoje panie potrzebują tygodni na flo ? Ja mam testery i nie wiem ile,brak info na ten temat ale chyba nie za długo z tego co widzę Pozdro Cytuj
Toksyna Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Ja chce im dać 8 tygodni kwitnienia i powinny się wyrobić do tego czasu. Jedna roślina już ma 90% rudych włosków ale tichromy jeszcze przezroczyste. Według producenta rosliny kwitną 8-9 tygodni. Cytuj
Toksyna Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Siema. Jutro mija 6 tydzień kwitnienia. Roślinki nie wiele się zmieniły. Zostały im ok 2 tygodnie mam nadzieje że nabiorą masy pod koniec. Dostały po 2 ml Green Sensation i 1.5 l wody. Bardzo wolno zużywają wodę a temp w dzień to 24 stopnie. Forbiden Berry Pebbles 1 3 Cytuj
Rysiu Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Na ostatnich zdjęciach apetycznie jak cukiereczki wyglądają 🙂 Cytuj
Recommended Posts