Trust Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Opublikowano 22 Lutego 2022 @Zielone też mam takie wrażenie. No tani chiński, żółty. W planach miałem zakupić dużo lepszy ale jednak to z czasem. No nic wyniki pomiarów sprawdzę na kropelkowym być może. Ale druga kwestia, jeżeli tester by przekłamywał i nie podawał wiarygodnych odczytów to rośliny powinny dawno mieć duże niedobory z powodu złego PH- a tak nie było.
AligatorOzi Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 /admin - link wygasł/ Polecam, 3 lata i nie oszukuje jeszcze ;D
Trust Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Opublikowano 22 Lutego 2022 @AligatorOzi na tą chwilę muszę zostać przy tym co mam. Sprawdzę tylko poprawność kropelkowym :)
Trust Opublikowano 5 Marca 2022 Autor Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Siema! Dzień 60 FLO 32 z życia panienek Jest żółto, życie ;) Purple i cheese raczej pójdą szybciej pod kose, amnesja jest dużo wolniejsza. Najważniejsze żebym się wyrobił do wiosny Amnesia 1: Amnesia 2: Cheese: Purple Skunk: Edytowane 5 Marca 2022 przez Trust 4
Trust Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Opublikowano 14 Marca 2022 Siema! Dzień 69, FLO 41 Ogólnie bez zmian. Mikroskop nie przyszedł więc męcze się telefonem z miniobiektywem macro. Chese wczoraj dostała ostatnie żarcie- planowana scinka za 2 tygodnie czyli mniej więcej 83 dzień- apropo cheese, myślałem że topy będą bardziej zbite, niestety nie są. Purple będzie żyło tydzień-dwa dłużej, w ogóle to ciężko obczaić trichomy na tym fiolecie, ale paanie jakie twarde jak suty . A amnesia to widzę że jeszcze z miesiąc czas maksymalnie mam do 8-9 kwietnia więc lepiej niech się pośpieszy :) Apropo mimo 2 tygodniowej karencji od nawozów, robicie oprócz tego flushing jeszcze? warto? Myślałem, żeby tydzień przed ścinką dobrze jeszcze glebę przepłukać niech zeżre co ma z liści? Komentować, radzić Pany i Panie! Amnesia 1: Amnesia 2: Purple: Cheese: 2
Rysiu Opublikowano 14 Marca 2022 Opublikowano 14 Marca 2022 Ładnie 🙂 Ja ostatnie 2-3 tygodnie samą wodę daję. 1
Trust Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Opublikowano 15 Marca 2022 9 godzin temu, Rysiu napisał: Ładnie 🙂 Ja ostatnie 2-3 tygodnie samą wodę daję. Cheese już nic na pewno do żarcia nie dostanie a purple może rippena tylko :) no i czekamy, teraz będzie najlepsze
Miłośnik Opublikowano 16 Marca 2022 Opublikowano 16 Marca 2022 Woooooowww ale jestem pod wrazeniem tego fioletu. pieknie to wyglada 😄
Trust Opublikowano 22 Marca 2022 Autor Opublikowano 22 Marca 2022 Siema załoga. Dzień 76 FLO 48 W weekend pod kose leci prawdopodobnie Cheese. Na liściach przytopowych dużo brązu, ale też sporo mlecznych. Purple ma totalnie mleczne, ścinka tydzień po cheese. Amnesia jeszcze sobie posiedzi w boxie minimum 2-3 tygodnie. Panienki dostały po jednym ale sowitym podlaniu rippenem. Teraz już sama woda od jakiegoś czasu. Smak i jakość to dla mnie cechy najważniejsze. Zdjęcia robione nocą :) Cheese: Amnesia 1: Amnesia 2: Purple skunk: Cała załoga :) 1 1
Recommended Posts