Trust Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Nazwa nasion i producenta: Big Seedbank Rodzaj i moc lamp: 250 HPS Fotoperiod (czas świecenia): 18/6 Growbox: 80x80x180 Rodzaj podłoża i wielkość donic: Donice okrągłe 10L, ziemia PLAGROM GROW-MIX Nawozy: Canna Terra Vega, Terra Flores, PK 13/14, Rippen. Wentylacja, przepustowość (m3/h): 180-220 M3/h wlot pasywny + mieszający secret jardin. informacje: 30 grudnia wrzucone w wodę, aktualnie nieśmiało wychodzą na powierzchnię już w docelowych donicach. W tym tygodniu będą lądowały zdjęcia. Spotkałem się z dwoma opiniami mierzenia temperatury, jedno nad roślinami drugie powyżej lampy. Któro jest poprawne ? Edited January 18 by Trust 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wloczykij Posted January 4 Share Posted January 4 Na wysokości szczytów, tylko w cieniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweter Posted January 6 Share Posted January 6 2 raz dziś patrze czy wszystko gra&buczy.A tu dalej pusto .O 24 czasu lokalnego zgłaszam wszystko do Władka Putinka .Proszę wstawić foty bo Stonoga nie pomoże .Siedzi w szponach wężowego plemienia. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 7 Author Share Posted January 7 Siema. Panny wystartowały, tylko problem był z jednym kiełkiem cheese ale wyszedł jakoś z ziemi, póki co zostawiam chodź nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Temperatura dość spora bo na poziomi 27-29st a wilgotność bida bo 30% ale jutro wlatuje kurier z nawilżaczem powietrza. Ogólnie to dzień 3: 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creso Posted January 8 Share Posted January 8 po malutku do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 11 Author Share Posted January 11 (edited) Mały up. 7 dzień życia Panienek. Jeden cheese został zutylizowany ze względu na słabe geny a zamiast niego w ziemi już siedzi purple skunk Dostawały sporo wody 2x dziennie przez spryskiwacz i zastanawiałem się czy wszystko z nimi ok. Zdjęcia zrobiłem po 24h suszy :) Jakoś liście wywinięte są trochę w stronę lampy. Lampa dość nisko, temperatura 28st, wilgotność 60%, PH regulowane na 6.5 reszta też w normie. Edited January 11 by Trust 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AligatorOzi Posted January 12 Share Posted January 12 W końcu mogę przyznać ze „Słodko tak popatrzeć na maluchy” haha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 12 Author Share Posted January 12 7 godzin temu, AligatorOzi napisał: W końcu mogę przyznać ze „Słodko tak popatrzeć na maluchy” haha To mają być duże pałki a nie maluchy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AligatorOzi Posted January 12 Share Posted January 12 Poczekaj chwile a jeszcze pożałujesz ze tak wielkie będą 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trust Posted January 18 Author Share Posted January 18 Siema załoga! 14 dzień życia panienek. Generalnie tak jak mówiłem tak zdrobiłem, cheese jeden wy*****y z ziemi wyszedł purple skunk. Aczkolwiek nie wiem czemu ale ta cała odmiana jakoś średnio idzie.. ten jeden co został to jest najwolniejszy. Amnesia przoduje, jak widać na załączonych zdjęciach Panny przesuszyłem ze 2 dni, żeby delikatnie je nagiąć, jakoś ciężko mi po wadze donic sprawdzić czy mają sucho... ziemia wilgotna jak wsadzę palucha Dostały po 500ML wody w podstawki od donic, dosłownie ją połknęły w oczach Nie robiłem żadnego fimu/toppingu tylko będzie powoli wlatywać delikatne lst, ze względu, że to mój pierwszy indoor i nie chcę spierdolić. Proszę o jakąś krytykę itp :D 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts