grasssprayder Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Witam ! Jak w tytule, czy jest możliwa hodowla dwóch odmian jednoczenie regularna a druga automatyczna? wiem ze fotoperiod musi być inny, ale chciałbym wrzucić dwie odmiany do namiotu, oczywiście zastosowane oświetlenia to na wegu 18/6 i kwitnienie 12/12, czy w tych warunkach obok będzie rósł automat ? Cytuj
Bluregard Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Jak utrzymasz je w miare na równej wysokości będzie git(kwestia treningu) i twoich umiejętności😁 Automaty świetnie sobie radzą pod 12/12. Co to masz za perełki? Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez Bluregard 1 Cytuj
grasssprayder Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Sex bud -fanie sie po tym ciupcia i AK47. Zastanawiam się czy przy wielkości namiotu 50x50 ma sens blokowanie miejsca, czy jednak sama regularna odmiana w doniczce 19L nie wyrośnie bardziej dorodnie, korzystniej wagowo ? Dwie odmiany musiałbym spakować do dwóch 9L doniczek. Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez grasssprayder Cytuj
PoLek Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Przy krótkim wegu da się to ogarnąć. Jeśli zakwitną w podobnym momencie, to spokojnie będziesz w stanie utrzymać je na podobnej wysokości. Sam tak kiedyś zrobiłem i jakoś wyszło 😄 Ale jeśli chcesz przez to zastosowac krótki weg, to ja bym nie bawił sie w takie mieszanie, tylko od razu wsadził dwa dwie regularne odmiany. Albo nawet jedną i dać jej ładnie zarosnąć namiot. Tyle że wsadzając dwie szybciej będziesz w stanie zarosnąć całą powierzchnię. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez PoLek 1 Cytuj
Recommended Posts