mlodszygerwazy Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 Rozkład mam spoko, bo wymiary panelu po złożeniu to jakieś 110x90cm Jest 8 pasków o długości 110cm, czyli przerwy między nimi ~10 cm. Zwróciłem mocno uwagę na rozkład przy wybieraniu panelu 🙂 Jesteście w stanie podrzucić jakiś system autopot jakośc/cena? //edit Aukcja z moimi panelami wygasła, ale ja mam coś takiego tylko, że moje są 480W i jest 4 paski w zestawie. Kupiłem 2 takie panele i paski zmontowałem na jednym stelażu. /admin - link do produktu wygasł/ 1
AligatorOzi Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Przepiekne ! Zawsze chciałem mieć coś takiego u siebie... moj prostokat czasami nie ogarnia boków 😄 niestety obecnie nie mam tyle powierzchni do użytku w domu 😄 1
mlodszygerwazy Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Opublikowano 7 Maja 2021 oby nie wyszła lipa przez to delikatne przysuszanie :x
mlodszygerwazy Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) #Dzień 31😄 O ile dobrze liczę //edit Przełączyłem na 12/12. Dziewczyny wykazywały niedobór fosforu. Dostały po porządnej dawce jedzonka i usunąłem im zbędne liście, tzn. takie, które były suche i zjedzone przez niedobory. Nie znam się, ale podtrzymuję, że w dalszym cąigu nie wygłąda to najgorzej. Pozdro Edytowane 13 Maja 2021 przez mlodszygerwazy 1 2
mlodszygerwazy Opublikowano 18 Maja 2021 Autor Opublikowano 18 Maja 2021 #Dzień 37 To już szósty dzień od przełączenia na 12/12. Jakoś włosków nie widać. Ktoś się wypowie? :x 1
AligatorOzi Opublikowano 18 Maja 2021 Opublikowano 18 Maja 2021 Nawet do 2tyg+ może to trwać, cierpliwości 😄 4
mlodszygerwazy Opublikowano 20 Maja 2021 Autor Opublikowano 20 Maja 2021 #Dzień 39 To chyba niedobór? Czy może jednak przenawożenie? Stawiam, że nie dobór, bo mniejsze panienki, które dostawały praktycznie tyle samo nawozów w tych samych stężeniach zdrowe jak nie wiem. 1
ichikaru Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 Wydaje mi się, że to nadmiar azotu. Liście ciemne to raz i popalone końcówki(pazurki) to dwa... Typowe dla nadmiaru azotu. Niektóre są małe? Bo panna też może się przez to zablokować/ złapać zawiasa 🙂 2
camele Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 Teraz, ichikaru napisał: Wydaje mi się, że to nadmiar azotu. Liście ciemne to raz i popalone końcówki(pazurki) to dwa... Typowe dla nadmiaru azotu. Niektóre są małe? Bo panna też może się przez to zablokować/ złapać zawiasa 🙂 Z czym moze byc zwiazany jasniejszy kolor odrostow? Sam mialem takie same objawy i jestem ciekawy 😜 1
ichikaru Opublikowano 20 Maja 2021 Opublikowano 20 Maja 2021 1 minutę temu, CelMarzeniaAtakZycie napisał: Z czym moze byc zwiazany jasniejszy kolor odrostow? Sam mialem takie same objawy i jestem ciekawy 😜 Może odrosty wcale nie są jaśniejsze tylko reszta rośliny ciemniejsza? xD A tak serio nie wiem xD Może słaby system korzeniowy się rozbudował i nie każdy odrost je tak samo. Z moją ostatnią panną jak miałem ją w 4l doniczce to poszły tylko w główne szczyty olewając odrosty. 1
Recommended Posts