MiniBox Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 4 godziny temu, Ambasadorka napisał: wesołe jajka będą Dzieki. Ostatnio pisałaś wesołe te świeta będą 🙂 Teraz czas na kiszenie palonka !
MiniBox Opublikowano 30 Marca 2021 Autor Opublikowano 30 Marca 2021 Elo Elo 420 🐇🐰 Efekt końcowy i wynik * 74 gram.* ps. Dziękuję wszystim za cenne rady. Joint z wami 1 2
Rysiu Opublikowano 30 Marca 2021 Opublikowano 30 Marca 2021 Co to za kartki w słoiku? Już któryś raz to widzę.
MiniBox Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Opublikowano 31 Marca 2021 W dniu 30.03.2021 o 20:38, Rysiu napisał(a): Co to za kartki w słoiku? Już któryś raz to widzę. Boveda 62 8g saszetka nawilzacz do 30 g susz cbd /admin - link do aukcji allegro wygasł/ Link do Twojego pytania, tam znajdziesz odpowiedź w opisie . Pozdrawiam 🙂 1 1
AligatorOzi Opublikowano 31 Marca 2021 Opublikowano 31 Marca 2021 W dniu 31.03.2021 o 11:57, MiniBox napisał(a): Boveda 62 8g saszetka nawilzacz do 30 g susz cbd /admin - link do aukcji allegro wygasł/ Link do Twojego pytania, tam znajdziesz odpowiedź w opisie . Pozdrawiam 🙂 Tez używam. Powiedz mi na ile g masz je w sloikach? Zrobiłem błąd i kupiłem 8g niestety w słoiku mieści się niecała uncja haha dwie 8g i to i tak za mało, topy nie maja takiego zapachu, dopiero jak skruszysz to kozak a i nie wiem jak ty te 74g zmieniłeś do tych słoików, myśle ze dobrym pomysłem jest zrobić z nich dodatkowy słoik by nie były jak zbite, chyba nie chcesz by plecha zniszczyła ;D
MiniBox Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Opublikowano 31 Marca 2021 9 godzin temu, AligatorOzi napisał: Tez używam. Powiedz mi na ile g masz je w sloikach? Zrobiłem błąd i kupiłem 8g niestety w słoiku mieści się niecała uncja haha dwie 8g i to i tak za mało, topy nie maja takiego zapachu, dopiero jak skruszysz to kozak a i nie wiem jak ty te 74g zmieniłeś do tych słoików, myśle ze dobrym pomysłem jest zrobić z nich dodatkowy słoik by nie były jak zbite, chyba nie chcesz by plecha zniszczyła ;D Słoiki mam 1.5 L i w jest w nim 40 g suszu , szaszetek dałem dwie , do tego mam higrometr, co by kontrolowac temperaturę jak i wilgotność. Co do pleśni to nie ma takowej opcji, ponieważ starannie jest przeprowadzany cały proces szuszenia jak i curringu.Robie tak od początku mojej zabawy z konopiami i nigdy nie miałem problemu. Pozdrawiam 🙂
AligatorOzi Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 7 godzin temu, MiniBox napisał: Słoiki mam 1.5 L i w jest w nim 40 g suszu , szaszetek dałem dwie , do tego mam higrometr, co by kontrolowac temperaturę jak i wilgotność. Co do pleśni to nie ma takowej opcji, ponieważ starannie jest przeprowadzany cały proces szuszenia jak i curringu.Robie tak od początku mojej zabawy z konopiami i nigdy nie miałem problemu. Pozdrawiam 🙂 Myslalem ze to litrowe hah teraz ma sens ;D 1
tbi4 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Opublikowano 19 Czerwca 2021 W dniu 31.03.2021 o 22:45, MiniBox napisał: starannie jest przeprowadzany cały proces szuszenia jak i curringu chciałbyś się podzielić, jak to robisz? w sieci wiele jest opisów, lecz co doświadczenie to doświadczenie.
Recommended Posts