GoldDiggero Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 Siema. Temat raczej integracyjny 😄 Pochwalcie się ile gram palicie na raz i w jakiej formie? Joint, bongo, waporyzator? Cytuj
ja72 Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 To ja pierwszy się wypowiem, jako że tytoń porzuciłem lata temu, to stawiam na bongo czasem wapo ale zdecydowanie moim faworytem jest bongo. Co do kwestii ilości to mnie zwykle wystarcza jedno nabicie. Cytuj
Gość Opublikowano 14 Lipca 2020 Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Duzo, za duzo. Srednio wychodzi 1g na dzien i glownie osiedlowo z lufki :_) Jointow nie lubie bo koncowki sa meczace, a jak go ugasisz i ponownie odpalisz to smak jest okropny. Wiadro/bongo tylko w towarzystwie. Wapo nigdy nie mialem okazji korzystac. Najlepsza forma w jakiej przyjmowalem THC to byly slodycze z USA (z thc). A co do ilosci to roznie. Jak mam 'swojaczka' to wypale tobie dyszke z bonga w weekend, jak temat jest dobry to dyszke pale caly tydzien xD Edytowane 14 Lipca 2020 przez Gość Cytuj
Macky Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 1g/dzień, ale same zioło, tytoniu nie palę ponad 8 lat, głównie z lufek, ale lubię urozmaicenia, także w kolekcji różne bletki, fajki wodne, waporyzator i co tylko przyjdzie na myśl hehe Zdarza się że po zbiorach szaleje i pali się blant za blantem, wtedy idzie dużo 😉 Cytuj
Medicaluser Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Umnie to głównie na wiczór bonio około 0.5g, 3 machy, buchy, ale nie codziennie choć po plonach zdaża się wiecej i na wycieczkach czysty blant lubię Cytuj
Gość Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 Boty co raz inteligentniejsze XD Cytuj
Rysiu Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Hmmm. To ja palę jednego lujka na 2 miesiące średnio. I to jeszcze na raty go palę. Starcza mi na 3-4 razy 🙂 hahaha Cytuj
tbi4 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Ostatnio miałem okres, że lufka na dzień wiec to chyba 1/4 lub nawet 1/6 grama i tak przez 2 miesiące. Dobrze wspominam te tygodnie, zawsze wyspany i szczęśliwy 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 O kurczę... to ja może lepiej się nie wypowiem xdd od kiedy swoje pale to za dużo 😄 i od kiedy fajki rzuciłem to nie lubię dymu wiec przeważnie wiaderko, hop na raz i nie trzeba palić jak fajki 😄 Cytuj
Recommended Posts