nerwus Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Esned napisał: Oj jeszcze trochę nabiorą masy i napewno w mocy i jakości tez będziesz lepiej zadowolony sam teraz trzymam ile się da na bursztyny może nie puchną już tak ale zato się ładnie wybarwiaja j jedzą z liści 🙈 trzymaj trzymaj napewno nie zaszkodzi 😎 jak będą miały około 100dni przypuszczam ze będą bardzo fajne 😇 ja te kupiłem taki i leży w szufladzie większego gowna nie miałem w rękach 😂😂😂😂 kupiłem taki 30x słabiej widać ale jak poświecisz trochę czasu i dobrze się przyjrzysz to widać 😋 no oki a powiedz mi lać jej w takim razie jeszcze jakies nawozy czy juz sama wode ???? a dwa to kiedys ktos mi mowil ze jak za dlugo bede trzymac to tez du*a bo niby moc bedzie slaba itp itd prawda to ? Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez nerwus
bortek Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Sprawdzaj trichomy bedziesz pewny. Ja bym i zajebal raz jakiegos boosterka i potem juz do konca woda Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez bortek 1
nerwus Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Teraz, bortek napisał: Sprawdzaj trichomy bedziesz pewny nie mam jak tak jak wyzej napisałem kupilem mikroskop ale chyba za duzy zoom ma i nic tam nie widze .... chyba pozostaje mi kupic ewentualnie jakas lupe sprawdzi sie ?
Esned Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Na uparciucha byś mogl im wlać ostatnie podlanie nawozami pół dawki co lejesz zawsze albo już do końca wodę 🙈 zalezy czy wolisz by kopało i bardziej kanapowy to trzymasz do 30% bursztynów a jak bardziej lajtowy to mleczne najlepsze 😋 Pewnie ze się są tylko minimum 30x powiększenie mniejsze nie ma sensu 👍
Alicja Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 (edytowane) Czytałam na zagranicznym forum że, sprawdza się gotowość do zbioru po kolorze tych witek na kwiatkach im ciemniejsza tym bardziej roz*ebie banie, więc im dłużej przetrzymujesz tym większy power, nie wiem ile w tym prawdy. Ale tak czy siak ja bym jeszcze je potrzymała dla pewności :) Powodzonka, bo wyglądają pięknie Edytowane 28 Kwietnia 2020 przez Alicja 1 1 1
jimbeam Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 O stary, mówiłeś że u Ciebie słabo rośnie a masz takie petardy. Zazdro. 😁 Powiedz mi, jaka wysokość lamp od szczytów? Regulowales cos w trakcie wzrostu?
Virandell Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 On 4/28/2020 at 6:16 PM, Alicja said: Czytałam na zagranicznym forum że, sprawdza się gotowość do zbioru po kolorze tych witek na kwiatkach im ciemniejsza tym bardziej roz*ebie banie, więc im dłużej przetrzymujesz tym większy power, nie wiem ile w tym prawdy. Ale tak czy siak ja bym jeszcze je potrzymała dla pewności 🙂 Powodzonka, bo wyglądają pięknie Gotowosc sprawdza sie po trichomach lupa jubilerska 1 1
Buddah Grow Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 i jak tam te witki ? 🤣 daj fotki z lampą błyskową, fajnie to wyszło 🤙
Alicja Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 On 5/5/2020 at 9:01 AM, Virandell said: Gotowosc sprawdza sie po trichomach lupa jubilerska o kurde :o to ja raz zebralam wlasnie jak zbrazowialy i bylo git xD, teraz juz niedlugo szykuja mi sie male zbiory to bede musiala sie wczytac w temat, dzieki ;) 1
nerwus Opublikowano 9 Maja 2020 Autor Opublikowano 9 Maja 2020 Siemanko po dłuższej przerwie trochę musiałem przyspieszyć zbiory bo się przeprowadzam i muszę swoją chatę wystawić na seel więc 2 mają poszła kosa dzisiaj 9 mają panny zostały wysuszone większość trihomow mlecznych gdzie nie gdzie widać bursztyny ogólnie z 8 roślinek wyszło mi 440 g suchego palonka testa dzisiaj zapalilem i fajno to robi trochę w smaku chu***a ale tragedii nie ma teraz wszystko wylądowalo do słoików jak będzie za mała wilgoć to nie zaszkodzi jak wrzucę do słoika skórkę po cytrynę ??? 2
Recommended Posts