jimbeam Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Opublikowano 17 Lutego 2020 19 dzień. Duża przewaga w rozwoju purple haze nad FD. Zrobiłem dzisiaj fimming a wczoraj siatkę do scroga. Planuję niedługo podlać nawozem, bo już widzę liście trochę tracą na kolorze. I proszę o informację odnosnie siatki bo pierwszy raz robię scroga. Na jakiej wysokości powiesić? Kiedy powiesić? 2
Macky Opublikowano 25 Lutego 2020 Opublikowano 25 Lutego 2020 Siatkę możesz już dać, nieco nad szczytami, i zaczynasz je rozprowadzać po dziurkach. 1
jimbeam Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Opublikowano 25 Lutego 2020 7 godzin temu, Vito napisał: Siatkę możesz już dać, nieco nad szczytami, i zaczynasz je rozprowadzać po dziurkach. No widzisz, nie wiedziałem i tak zwlekałem. Zrobię to w takim razie na dniach. A tymczasem.. 27 dzień. Fimming chyba sie udał. Roślina zaczęła puszczać nowe główne topy. 1 1
jimbeam Opublikowano 4 Marca 2020 Autor Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) 35 dzień Niestety roślina została lekko przenawożena. Ku przestrodze dla tych co mówią, że organiczne nawozy trudno przedawkować. Podlałem za pierwszym razem biogrow według zaleceń, i na nast raz pół dawki - wystarczyło. Kolejne dwa podlania wodą i powoli wraca do normy. Podwyzszylem też lampę bo nie chciała iść do góry. Edytowane 4 Marca 2020 przez jimbeam 2
jimbeam Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 (edytowane) 36 dzień. Proszę o poradę.🤔 Kiedy zmienić cykl na flo? Chodzi mi o zagęszczenie na siatce. Czy mogę usuwać dolne duże liście ? Czy lepiej poczekać na flo? Edytowane 5 Marca 2020 przez jimbeam 1
Maaac Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Jeśli chodzi o moje zdanie, to możesz już ją przełączyć. Całkiem gęsta i ładnie rozkrzaczona. Dolne liście smiało poobrywaj, wiecej energii pojdzie w góre. 2
jimbeam Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 No to może urwę dolne liście, poczekam aż się odbije i za 3dni przełączę? Tylko czy na nie za szybko? I na zdjęciach tak nie widać, łodyg topowych, na chwile obecną będzie moze 2/5 do max połowy kwadracików. Nie wiem jak bardzo się jeszcze rozrośnie a też nie chcialbym przełączyć za wcześnie i żałować. 1
takkfyrir Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Przelaczaj, jest git. Bedziesz zadowolony 😛 2
ichikaru Opublikowano 7 Marca 2020 Opublikowano 7 Marca 2020 No jak zostawisz jeszcze trochę to już możesz mieć problem z miejscem xD 2
Recommended Posts