Goku Opublikowano 13 Listopada 2019 Opublikowano 13 Listopada 2019 Powinien na weg wejść po wydłużeniu czasu naświetlania na 20/4 . 1
Maaac Opublikowano 13 Listopada 2019 Opublikowano 13 Listopada 2019 Zostaw nawet jeden pęd, byleby nie kwitł. Przerzucisz 16/8 albo 20/4 i wejdzie weg. 1
Endrju Grower Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Opublikowano 14 Listopada 2019 Sieeemaneczko!! co nowego ? ✌️ to tak, po pierwsze wyje**lem siatke, bo sie zje*ała , a zamiast tego panienke pokrępowałem tak żeby ja maksymalnie rozłożyć i powiem szczeże że efekt moim zdaniem jest lepszy, bo dolne partie teraz dostają więcej światła top max leci już drugie podlaniepierwsze dałem 2 ml i litr wody , a wczoraj 4ml i 2 litry puki co idzie świetnie , wręcz bezproblemowo , co z moim doświadczeniem mnie bardzo szokuje i niezmiernie cieszy !!!! puchnie aż miło , po top maxie wydaje mi sie że bardziej do końca jakieś 3 tygodnie ale to jeszcze sie okaże , jedyny termin jaki mnie goni to chęć zajarania własnego topka 2
ichikaru Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Łohohoho Przyjacielu ;D z Twojej jednej będzie tyle co z moich 3 auto ;D Albo i więcej jak jeszcze napuchnie ;D No Stary... Szacun! Poziom! ;D Co do Top max to ja bym na tym etapie już dał max dawkę bo Ci ładnie napuchły to teraz niech grubną ;D Masz jeszcze coś dodatkowego na bloom? Czymś jeszcze je karmisz? I tak z innej beczki. Będziesz kombinować z tym smakiem? Bo szczerze umieram z ciekawości. Ewentualnie może herbatę truskawkową powsadzaj przy suszeniu ;D jest dosyć aromatyczna Edytowane 14 Listopada 2019 przez ichikaru
Endrju Grower Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Opublikowano 14 Listopada 2019 Dzięki wielkie miło to słyszeć 🙂 no niestety nie mam nic więcej. Mam jeszcze tylko terra Flores ale nie chce tego mieszać zobaczymy z tym wynikiem A z tym smakiem nie uwierzysz, już próbowałem, Zakupiłem aromat na bazie alkoholu i dałem na wacik w pokrywę i stary zajebiscie wyszło ci powiem Nie psuje to smaku a zajebiscie pachnie i przy paleniu też 1
Maaac Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Kurde, mi się wydaje to takie kulawe dodawać aromat 😄 wiesz... jak masz to dla siebie i tylko ty to smażysz to ch*j z tym, Ale np. jak bym w coffie trafił coś takiego to bym się wkurwił 🙂 Dbamy, pielęgnujemy, spuszczamy się nad nimi nie po to żeby jarać aromat ze sklepów 😄 Terpeny w dobrych odmianach są tak intensywne że nie powinno zostawiać ci niedosytu... Ale to kwestia indywidualna co robisz ze zbiorem. 3
Endrju Grower Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Opublikowano 15 Listopada 2019 Nie mówię że całe będę aromatyzowal. Jak wyjdzie mi zajebisty smaczek to nie będę nic dodawać ale jakby np moja dziewczyna chciała zajarac to wiesz jak to kobiety, preferują bardziej owocowe aromaty 🙂 a i jak kumplom opowiadałem to też byli zainteresowani Zawsze to coś nowego dla nich 1
Recommended Posts