Esned Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 @Endrju Grower tyle jest wspaniałych odmian a jak się ma mało miejsca nie wiadomo co wybrać 🤷🏼♂️ A wszystkiego trzeba posmakować 👍 1
Endrju Grower Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 Hahaha dokładnie ☘️ 1
Endrju Grower Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 Ten szczep polecam od serca przy paleniu truskawa jak ch*j co czyni cię jeszcze szczęśliwym niż normalnie 😁 1
maurycy Opublikowano 22 Października 2019 Opublikowano 22 Października 2019 I idzie ładnie przewietrzyłes pod siatką? teraz cyrkulacja i karmienia a będziesz zadowolony
Endrju Grower Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 Przewietrzylem na tyle ile uważalem że jest git ale jestem początkujący i nie chciałbym wygolic za dużo A co do cyrkulacji planowałem jakiś wiatraczek od dołu zamontować żeby tam coś mieszal 1
ichikaru Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Pięknie idą na boki. Mam pytanka. Skąd zamawiałeś nasionka? Czy w degustacji czuć truskaweczkę? Ogólnie miałem już styczność ze strawberry z coffeshopu i wrażenia mam pozytywne ;D Prawdopodobnie był to mix z amnesia bo miało też niezłego kopa. 1
Endrju Grower Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 55 minut temu, ichikaru napisał: Pięknie idą na boki. Mam pytanka. Skąd zamawiałeś nasionka? Czy w degustacji czuć truskaweczkę? Ogólnie miałem już styczność ze strawberry z coffeshopu i wrażenia mam pozytywne ;D Prawdopodobnie był to mix z amnesia bo miało też niezłego kopa. Nasionka że strony Zamnesia maja dość szeroką gamę do wyboru i fajne promocje niekiedy Jeśli to będzie ta truskawa która pamiętam z Amsterdamu to oj tak czuć ja i przy zaciągania a przy wydechu jeszcze lepiej 1
ichikaru Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 13 minut temu, Endrju Grower napisał: Nasionka że strony Zamnesia maja dość szeroką gamę do wyboru i fajne promocje niekiedy Jeśli to będzie ta truskawa która pamiętam z Amsterdamu to oj tak czuć ja i przy zaciągania a przy wydechu jeszcze lepiej Ja paliłem z Gorinchem i było mega. Po paleniu oblizujesz usta i czuć truskaweczki ;D 1
Endrju Grower Opublikowano 23 Października 2019 Autor Opublikowano 23 Października 2019 Z Amsterdamu jak palilem to sam dym miał truskawkowy smak 1
maurycy Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 jaki masz wlot powietrza? pasywny czy coś ci wtłacza powietrze do boxa?
Recommended Posts