bortek Opublikowano 15 Listopada 2019 Opublikowano 15 Listopada 2019 Też tak uwazam. A po organice to juz wogóle 1
Endrju Grower Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Opublikowano 19 Listopada 2019 Up!!!!! siemanko wszystkim z nowości powiem tylko tyle że panienka głodna po tym top maxie niedobór manganu mi wyskoczył 😒 wiec zdecydowałem sie żeby dać top maxa plus połowe dawki terra flores🚑 🚑🚑 zobaczymy co z tego bedzie kurde było dobrze póki nie zmieniłem na top maxa ale myśle ze nie jest najgorzej , wszystko do odratowania do mety jakieś 21 dni trichomy na najwiekszych topach miejscami zbrązowiały , ale na niższych jeszcze czyściutkie jak łza pozdro wszystkim 1
bortek Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 Mi to nie wyglada na niedobor manganu 1
bortek Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 Ja mysle ze wyjada azot z lisci w nirzszych partiach plus braki fosforu i potasu. Ale to tylko moje zdanie moge sie mylic 1
Endrju Grower Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Opublikowano 19 Listopada 2019 Jesteś bardziej doświadczony więc twoja szansa na pomyłkę jest napeewno mniejsza niż moja ale w takim razie czemu te plamki się pojawiły?
bortek Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 A zobacz w tabeli niedoborow jak objawia sie brak potasu. 1
Endrju Grower Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Opublikowano 19 Listopada 2019 A no racja sorki 🙂 choć przy manganie też takie plamki są, mogło mnie to zmylic, przyznaję rację I tak jak mówisz moze sobie już wysysa azot, w końcu do mety już tuż tuż 😘
bortek Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 Moim zdaniem wygladaja elegancko ja bym im jeszcze dal cos nawozu.
Recommended Posts