HPS 150W + LED Full 120W / Box 60x60 / Auto Amnesia XXL / Royal Crematic Auto / Auto AK Passion XL / Auto AK47 XXL / Auto Purple XXL
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Macky · Opublikowano
Zgłoś się do mnie po darmowe nasiona za fotorelację. Na PW dogadamy szczegóły -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Fotorelacja zakończona jest spoko do następnej ścinki styknie 🙂 nie wiem jak to zsumowac to może co z tymi nasionkami obiecanymi? Z niszpodziewanki jestem bardzo ciekaw 🤣 Podziękowania dla @Rysiu ‼️👌💪 -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Dzień 75 i ścinka 4 tej najbardziej obiecującej z ciekawości gratisu Kannabia Dosidos Najbardziej obiecująca bo tak ładnie zakwitła i obrosla ale najmniej spuchła srałem się 3 godziny z tymi pycikami ale warto chyba było 🙂 152 mokrego.. Zdecydowałem się nie czekać dłużej bo dziś luknalem opis (screen) i dziś wypada 75 dzień jak w opisie o science mowa.. nie ma co czekać i trzeba testować kolejne 🤪 IMG_3420.mov -
Przez kolober · Opublikowano
Wiadomo że jeżeli używasz nawóz to trzymać się jednej firmy w zasadzie. Ale jeżeli masz suple z innej firmy to się nic nie stanie. I tak naprawdę to napisz do Rysia bo ja na plagronie kompletnie się nie znam. Ale możesz wpisać na gpczat co będzie i najbardziej potrzebne i napewno podstawa czyli nawozy z azotem,fosforem i potasem no i napewno musisz kupić Calmag. I suplementy na korzenie na wege i na Bloom z tym że suple zazwyczaj są tańsze. I jak znajdziesz chwilę to zadzwoń na Whatsapp będę coś dla ciebie miał jak będziesz chciał 😉👍👊 -
Przez krycha13 · Opublikowano
Mam jeszcze takie pytanie na przyszłość... Gdybym chciał dalej lecieć na Plagronie (bo mi trochę nawozów zostanie na pewno) to jakich muszę dokupić i ile? Myślałem nadal w plagrona iść (bo koszty w miarę jak na mój budżet) tylko jakich i ile tych nawozów? Zacząłem sprawdzać ile tego jest (masakra) ale pewnie nie wszystkie będą potrzebne? Ktoś coś pomoże? Podobno najlepiej do ziemi z jednej firmy dodawać dedykowane z tej samej firmy niż mieszać i kombinować.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts