bortek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Jak na moje oko oba wygladaja super i zdrowo Ten z prawej moze wiecej azotu ma chyba ze tak swiatlo pada
Bartku Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 No to jeżeli tak to super cieszy mnie ta informacja, ale oba mają różne odcienie jeden jest ciemny zielony na liściach a drugi wchodzi w żółty kolor trochę. Pozdrawiam (tu jakość obrazów jak na fb, w telefonie super a jak dodam to kaszana) ale jutro zrobię w pełnym świetle dziennym może będzie to bardziej widać i lepszym aparatem.
Triskele Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Piękne rośliny, @bortek ma rację, jedna ma braki. Traktuj dziewczyny indywidualnie, nawet jeśli to ten sam strain. Miałeś kiedyś szczeniaczki ? Masz jeden miot, ta sama matka i ten sam ojciec a trafi Ci się jeden co je mniej czy wolniej rośnie albo taki co ma apetyt za trzy ?
Bartku Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Mały up date ? 69dzien życia /45flo Pozdrawiam miłej niedzieli!
Bartku Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2019 79dzien życia, 55 dzień flo. Jeszcze chwilę i Ścinka(przynajmniej w jednym, drugi ma opóźnienie albo potrzebuje chwilę więcejczasu myślę że około 2/3tyg) ? Zdjęcia robione tosterem przez ziomka bo obecnie musiałem zjechać na tydzień do pl i przesłał mi jakieś. 1 1
Bartku Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2019 83dzien życia, 59 dzień flo ? jutro tzn dziś Ścinka jednego drugi za jakieś 3 tygodnie moze trochę szybciej. Ten którego chce ciąć, przeplukana dwa razy i od około dwóch tygodni na samej wodzie tak że myślę że jest gotowa (z mlecznych zaczyna wchodzić na bursztynowe) . 1
Recommended Posts