Bartku Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Opublikowano 14 Marca 2019 Dokładnie o to chodzi, droga sprawa. narazie chce sie podszkolić na auto myślę że są łatwiejsze na pierwsze kilka razy:) zauważyłem dziś takie zmiany na liściach jednej rośliny (była przeplukana, bo troszkę przesadziłem z nawozem na wegu, i jeszcze jej nic nie dałem do jedzenia od tygodnia bo czuje ze ma jeszcze wilgotno) i nie wiem czy to to czy padnie ale rośnie szybko 1
Triskele Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) Ja wole podlewać mniejszą ilością wody, jak podlewasz się dużą ilością wody a rośliny wykazują niedobory trzeba czekać wieczność zanim doniczki podeschna. Na moje oko są głodne. Azot lub magnez. Wbrew pozorom automaty nie są łatwiejsze. Jeśli coś zrobisz źle z roślina na vegu nie przedłużysz fazy wegatywnej żeby naprawić błąd. A fotoperiod daje większy margines błędu, przynajmniej na vegu, no masz więcej możliwości treningu, i nie musisz się spieszyć. Edytowane 14 Marca 2019 przez Triskele
michal_o Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 "trihodomy (chyba tak się nazywają białe slupeczki) " Nie. Preflowery. 1
Bartku Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Opublikowano 14 Marca 2019 Starałem się robić dokładnie tak mniej a częściej ale musiałem pojechać ktoś się opiekował w sumie okej ale myślę że kilka kropli za dużo nawozu i musiałem przelać ziemię po powrocie, a przez Włókno kokosowe schnie długo. Ale myślę że już okej i dam jej dziś trochę jedzonka ? dziękuję za info pozdrawiam
Triskele Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Preflowery - początek indukcji kwitnienia Trichomy - dojrzewanie rośliny:) 1
Bartku Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Witam, dziś po pracy sprawdzę bez lampy i wrzucę zdjęcia liścia czy jest lepiej czy nie. Ale po na karmieniu poszła do góry widać że była głodna, zdjęcie z wczoraj dzień po karmieniu. Edytowane 16 Marca 2019 przez Bartku
Bartku Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Myślę że jest poprawa, muszę jeszcze mu dodać. Tylko nie chce przegiac zaczekać że dwa dni czy dodać mu dziś? + kilka zdj z dziś Edytowane 16 Marca 2019 przez Bartku 1
Recommended Posts