Dr Greenthumb Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 a ja bym nie dawał nawozów, zobacz jakie masz ciemne liście. Cytuj
Didi92 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jeszcze bys nie dawał oki to jeszcze judaista Cytuj
Creso Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 32 minuty temu, Dr Greenthumb napisał: a ja bym nie dawał nawozów, zobacz jakie masz ciemne liście. zdrowiutkie widać nie potrzebują ale mniejszą ilośćią można już nawozić Cytuj
Judaista Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Z tym connesieur a+b to wgl bym tym razem leciał ostrożniej, żeby nie pompować tyle azotu na flo. Poza tym ta ziemia której używasz ma stosunkowo dużo nawozu w sobie. Wg mnie najlepszym momentem żeby jakieś nawozy dawać, to moment w którym zaczynają wychodzić niedobory, ale nie każdy chce czekać do tego momentu. 1 Cytuj
Didi92 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) To co robimy wstrzymujemy się jeszcze? jeszcze mam te co Ty mówiłeś żebym kupił Bo dzisiaj muszę podlać to jeszcze bez? Edytowane 4 Stycznia 2019 przez Didi92 Cytuj
Pomidorek Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Jeszcze bez, a napisz jak możesz co tam jeszcze masz 1 Cytuj
Dr Greenthumb Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 wiem jak jest, kupilo się fajne butelki nawozów i chcemy im lać az im uszami wyjdzie. ale poczekaj przynajmniej 2 tygodnie aż zaczną kwitnąć i liście będą zielone jak sałata a nie ciemne jak glony. 1 Cytuj
Didi92 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam dzień 30 temperatura 26 wilgotność 36% światło 12/12 Cytuj
SmakMaroca999 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zdrowo! Jeśli zaczeły indukcje to bym zaczoł podawać nawozy na flo w minimalnej proporcji bo w tym czasie wzrasta zapotrzebowanie rośliny na niektóre pierwiastki. Cytuj
Recommended Posts