gigit Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Zmniejsz im trochę azot, bo wydają się na tym zdjęciu czarno zielone. Moim zdaniem bez sensu świecić 12h.. Cytuj
Didi92 Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie daje już od jakiegoś czasu.10/14 może być? Cytuj
Judaista Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Ale zajebane trichomami te wiatraki, chyba sam muszę ogarnąć tego straina. Z tego co wyczytałem na poprzednich stronach to ci zaczęły kwitnąc około 15 stycznia, więc na puchnięcie jest jeszcze czas. 44 minuty temu, gigit napisał: Moim zdaniem bez sensu świecić 12h.. Możesz jakoś rozwinąć tę myśl? Cytuj
maurycy Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Jeszcze przytyją ładnie kwitną obsypane są super z fartem do mety Cytuj
Triskele Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Jak Ci nie puchną, daj booster. Masz nawozy od AN, oni mają Big Bud i naprawdę sprawdza się, polecam. Cytuj
gigit Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Godzinę temu, Judaista napisał: Możesz jakoś rozwinąć tę myśl? Z własnego doświadczenia wiem że świecenie w takim stadium 12h traci sens. Oczywiście mowa o pełno sezonówkach. Co prawda stosuję zupełnie inny system naświetlania ale....gdy stosowałem 12/12 rośliny wolniej zawiązywały kwiaty, tym bardziej bez sensu jest przy tym zostawać chyba że tak max tydzień. Oczywiście to z mojego punktu widzenia, ale proponuję spróbować i się przekonać. 2 Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 @Didi92wstaw nawilżacz do boxa o ile masz miejsce Cytuj
Recommended Posts