Dr Greenthumb Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) spoko, każdy kiedyś zaczynał. jak na pierwszy raz to bardzo dobrze. a tak na poważnie, kiedy robisz ten grow w wielkiej doniczce o którym gadaliśmy ? Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Dr Greenthumb 1
Judaista Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Opublikowano 2 Lutego 2019 Siema zaloga, szybki up bez upa. Krzaki zostaly sciete wczoraj tj piatek 1.02. Niestety fotek z procesu nie bedzie, w czwartek mialem pozar w domu i wczoraj cialem to na szybko. Za pare dni wrzuce zdjecia suszu i wage. Gorsze jest to, ze mialem juz 12 sadzonek doslownie jednodniowych i teraz stoja bez swiatla i ogrzewania. Nie wiem czy przezyja, elektryk dopiero w poniedzialek bedzie zeby mi podlaczyc nowa siec pod napiecie. Takze na razie to tyle. Za kilka dni wrzuce podsumowanie i nowego gl. Pozdro
maurycy Opublikowano 2 Lutego 2019 Opublikowano 2 Lutego 2019 To czekamy na podsumowanie u z fartem tam bez pożarów wiecej
Judaista Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 Siema, ostatni up z wynikami. Z wcześniej ściętego daddyego wyszło 32g, już część poszła z dymem i muszę powiedzieć, że temat jest mocarny. Z dominy i criticala wyszło łącznie 114g, 2 litrowe pudełko po lodach, stówka z tych dwóch idzie na ekstrakt alkoholem, zostawie tylko po sampelku na spróbowanie. Razem wyszło 146g, co w sumie mnie cieszy, bo spodziewałem się mniej, gdyby cookies nie odpadł może byłoby w okolicach dwóch stówek. Także czas kończyć tą nierówną walkę, wnioski wyciągnięte, nowe informacje zdobyte. Można zamknąć i przenieść, pozdro. 3
Dr Greenthumb Opublikowano 5 Lutego 2019 Opublikowano 5 Lutego 2019 "stówka z tych dwóch idzie na ekstrakt alkohole" ja myślałem żeby zrobić z absyntem, ale nie kupnym tylko robiony z zestawu ziół. a Ty co planujesz ? 1
Judaista Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Opublikowano 5 Lutego 2019 29 minut temu, Dr Greenthumb napisał: "stówka z tych dwóch idzie na ekstrakt alkohole" ja myślałem żeby zrobić z absyntem, ale nie kupnym tylko robiony z zestawu ziół. a Ty co planujesz ? Wiesz co, nie będę robił nalewki, tylko ekstrakcje alko, później ten alkohol odparuje i zostanie olej chciałem robić bho, ale nie chce mi się z tym yebać, poza tym rury nie mam i wgl alkoholem będzie szybciej. Otrzymany olej będzie w większości zamieniony na liquid do epapierosa.
PolskiHERO Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 14 godzin temu, Judaista napisał: Wiesz co, nie będę robił nalewki, tylko ekstrakcje alko, później ten alkohol odparuje i zostanie olej chciałem robić bho, ale nie chce mi się z tym yebać, poza tym rury nie mam i wgl alkoholem będzie szybciej. Otrzymany olej będzie w większości zamieniony na liquid do epapierosa. nie prościej kupic vaporyzator do suszu ?
rooky Opublikowano 6 Lutego 2019 Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) olej jest spoko zrob fotorelacje jak mozesz edit: badz przy palniku jak odparowujesz bo alkohol izopropylowy ma nizsza temperature wrzenia od wody i jak za mocno przygrzejesz to ci wyskoczy z naczynia Edytowane 6 Lutego 2019 przez rooky
Recommended Posts