bortek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ha ha ja mam zawsze wysoka wilgotnosc w pomieszczeniu takze nie musze podnosic.
Dr Greenthumb Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 @lolaszek dokładnie te pierwsze dni sa bardzo ważne żeby było chłodno i wilgotno. to najważniejszy proces który wpłynie na jakość, smak. polecam serię filmów z jednym z moich ulubionych raperów Berner - twórca marki Cookies, odmiany Girl Scout Cookies, i jego wycieczki po komercyjnych hodowlach. Tutaj słynni Jungle Brothers i ich opis na suszenie, wilgotność 60% i 14 dni suszenia. Żadnego wet trimming.
lolaszek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 W dniu 20.01.2019 o 18:55, Dr Greenthumb napisał(a): @lolaszek dokładnie te pierwsze dni sa bardzo ważne żeby było chłodno i wilgotno. to najważniejszy proces który wpłynie na jakość, smak. polecam serię filmów z jednym z moich ulubionych raperów Berner - twórca marki Cookies, odmiany Girl Scout Cookies, i jego wycieczki po komercyjnych hodowlach. Tutaj słynni Jungle Brothers i ich opis na suszenie, wilgotność 60% i 14 dni suszenia. Żadnego wet trimming. u mnie 19-20 stopni wiekszosc czasu ale to i tak lepiej niz 23-25 , staram sie zbijac ale roznei jest, nie przekraczam 21.5. trymowalem tylko wiataki duze i to o idzie na hash do mrozenia.
lolaszek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 Zauwazylem ze jak wylaczylem wiatrak to temperatura zmalala i nie marzne w pokoju, teraz ogarnac tylko komputerowce coby ledwie dmuchaly i vuala
Dzik Opublikowano 27 Stycznia 2019 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Panie @lolaszek już dawno widziałem że masz rekękę te rośliny to potwierdzają. Szacun.
lolaszek Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor Opublikowano 2 Lutego 2019 O 27.01.2019 o 06:21, Dzik napisał: Panie @lolaszek już dawno widziałem że masz rekękę te rośliny to potwierdzają. Szacun. Dziekuje, osobiscie wiele mam do poprawy , przypalenia , nierownomierny wzrost i te przeklete automaty, wszystko wysuszone w sloikach, jutro bede wazyl ale jest 7 duzych sloikow - mam mnostwo spostrzezen i jeszcze wiecej niewiadomych ale uprawiam dopiero rok czasu - obecnie w boxie ambient zostal AK ktory systematycznie gubi liscie ale juz dostal flush i do kosy max 10 dni . Z propagatora wyszly wlasnie do wiekszej doniczki 2x fat banana i jeden jeszcze czeka na odbicie - green gelato - ktory troche plamkuje ale warunki w boxie sa jeszcze niewyrownane , bogu dzieki to fotoperiody . Co do drugiego boxa to zostal tam LSD ktory rowniez od poczatku choruje i nie wiem co mu jest na moje oko niedobory K i olowiu ktory zamowilem mono bedziemy ratowac ale ona juz puchnie hehe , jutro wrzuce to co mam ze zdjec bo zlamalem karte ku**a microsd i mam mnostwo zaleglosci wszystko na wariata leci obecnie , palenie jest zadowalajace w mocy i smaku ale dajmy im sie pokisic. Takze aby nie pomieszac jutro zamykam obie fotorelacje z podsumowaniem i wrzucam nowe LSD solo w dark roomie - okolo 3 mc ma miesiac od przelaczenia xd oraz ambient - 2x fat banana & 1 x green gelato fotoperiod ❤️ , maja tydzien jakby sie cos popsulo bo mi te maluchy cos placza a latwo nie maja to mam w zapasie automaty 5x critical i akacze . BTW. dzisiaj kuzyni stwierdzili ze fioletowy pheno NL ktory sie najwiecej kisi w sloiku jest na tyle dobry ze nie pozostawia niedosytu co moge potwierdzic przykurwionym wlasnie saksofonem przy suszeniu nie bede sie kierowac ab lodyga sie lamala a zeby byl to dzien przed tym zdarzeniem , wtedy palenie ma w sobie na tyle wilgosci ze nie jest suche i martwe jak idzie do sloikow.
lolaszek Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam, wrzuce jeszcze fotki wiec prosze przeniesc do zakonczonych , generalnie myslalem ze bedzie wiecej ale jestem i tak zadowolony 1 Northern fioletowy 56 g 2.Northern wysoki pomaranczowy 61 3.Northern niski 50g 4.Northern z drugiego boxa ten kozacki 72g 5.green poison 41g 6.ak sciety suszy sie Biorac pod uwage ze w boxie poczatkowo bylo ciasno i byl przekladane rosliny pomiedzy boxami to wynik zadowalajacy biorac pod uwage ze akacz 40g powinien dac fajnego palenia to w darkrromie zostal LSD ktory puchnie pieknie , wkrotce wrzuce zdjecia w tamtym temacie 1 1
Pomidorek Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Dobry wynik, palonka na jakiś czas nie braknie
lolaszek Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Opublikowano 11 Lutego 2019 ak 35 gietow panowie , to co widze jak kwitnie to LSD fotoperiod to nie wracam do autosow, to jest zabawka widze jakie mam obfitosci na tych kijach to az pojde dzis zdjecia jej zrobic a zapach...poezja i moc 10x jak automaty.
Recommended Posts