Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Dla tego ja mówię że automaty indoor to h*j nie biznes. Ani nic naprawić nie można jak się zepsuje, strata prądu w porównaniu do sezonow bo co by nie bylo lampa chodzi 6 h więcej i przede wszystkim "strata" plonu bo mało kto wyciąga z auto ładne plony w porównaniu z sezonami, no i nie wiem czy to prawda ale gdzies czytalem ze majac te same odmiany z tego samego seed banku automata i sezona to sezon jest nie tylko ilościowo pod względem plonu bardziej wydajny to i podobno, podobno z reguły jest mocniejszy z tym że czy to prawda? Hmm.... 

Opublikowano

nie do końca bym się zgodził i trochę obronie automaty chodź mam do nich negatywny stosunek przez brak kontroli nad okresem wegetacji. ale ludzie naprawdę robią potwory z automatów. myślę że ten dłuższy czas oświetlania może dać wymierne korzyści. kiedyś się interesowałem i siedziałem na forum autoflower network, i wkleje przykład Auto Ultimate od Dutch passion. ten niżej to około 1kg suchego towaru. 

VNqQJbU.jpg

20160510_153432.jpg

Opublikowano

Jest typ gdzies na insta lub youtube z za oceanu leci tylko z auto i to co wyprawia przechodzi ludzkie pojecie kozak poprostu. Kiedys tez lecialem z auto pare razy bylo git ale wc**j razy marnie nie wybacza strasznie sie blokuje jak przenawozisz. Mam jeszcze ze 20 pestek kiedys je wrzuce 

Opublikowano

Przeczytałem o cyklu oświetlenia autora tematu i z tym 12h musisz uważać, bo to co podaje większość  producentów to min. 18h światła, raz tak dosłownie rozregulowalem cykl życia 2 autosów. Jeden żyje do tej pory i co 2 tygodnie zmienia zdanie weg/flo i ma włoski jak na indukcji i ma około 9 miesięcy po 2 miesiącach na 12h wyglądały jak miesięczne, którym 18h się swieci  ?  . Tak jak @Judaista napisał ja mam właśnie takie af'y, jak zetne ostatniego o gdzieś wam przedstawię jak to teraz wygląda?

@Dr Greenthumb nie ma co o takich auto mówić, które dostają na krzaka ponad 1kW różnych rodzajów świateł, bo to już nie jest robione w optymalnych warunkach tylko producenci chcą nas do siebie przekonać takim smokiem ?

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, VenO_oM napisał:

Przeczytałem o cyklu oświetlenia autora tematu i z tym 12h musisz uważać, bo to co podaje większość  producentów to min. 18h światła, raz tak dosłownie rozregulowalem cykl życia 2 autosów. Jeden żyje do tej pory i co 2 tygodnie zmienia zdanie weg/flo i ma włoski jak na indukcji i ma około 9 miesięcy po 2 miesiącach na 12h wyglądały jak miesięczne, którym 18h się swieci  ?  . Tak jak @Judaista napisał ja mam właśnie takie af'y, jak zetne ostatniego o gdzieś wam przedstawię jak to teraz wygląda?

@Dr Greenthumb nie ma co o takich auto mówić, które dostają na krzaka ponad 1kW różnych rodzajów świateł, bo to już nie jest robione w optymalnych warunkach tylko producenci chcą nas do siebie przekonać takim smokiem ?

to nie są zdjęcia od producenta tylko z forum o którym wspomniałem, pierwsza roślina była pod 300W led i wyszło 500g. sam jestem zdania że auto to sio na outdoor. tak tylko chciałem pozytywne światło na temat rzucić. 

Edytowane przez Dr Greenthumb
Opublikowano (edytowane)

Wiem, że to zdjęcie z forum, też zagraniczniaki przeglądam. I też tam widziałem criticala auto z dinafemu bodajże 325g ale przy oświetleniu 700w. Sam robię aktualnie auto i jestem zadowolony ? Producenci do niektórych projektów na a..f.net na pewno mają trochę wspólnego ?

Edytowane przez VenO_oM
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+