Dr Greenthumb Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) używam biobizza więc uzupełnienie braków nie jest tak szybkie jak w mineralnych nawozach. następne podlanie planuje 2ml/l grow, 2ml/l bloom, 1ml/l top max, 1ml/l fish mix, i 0,5ml/l magnezu. podlewam 3 litry na doniczkę. na szczęście zostawiłem sporo liści wiatrakowych które teraz są zjadane przez rośliny. czy liście na górze wrócą do ciemnego koloru po uzupełnieniu azotu? Edytowane 25 Listopada 2018 przez Dr Greenthumb
PanikaGoryla Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 Oczywiście; ) sprawdź też pH bo może być zbyt wysokie
Dr Greenthumb Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 widzę że stary wyjadacz z Ciebie, masz jakieś fotorelacje ?
Dr Greenthumb Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, dzisiaj nie pokaże wam roślin ale krótką fotorelacje z mojego wypadu do cannabiz expo. Bardzo ciekawe wydarzenie, nie było tłumów, fajna muzyka często dobry rap, nawet był teledysk Dr Greenthumb na tv ?Oczywiście wydarzenie głównie oparte na produktach cbd wszelkiego rodzaju. Z takich bajerów to wagi z logo wu tang najbardziej mi się podobały. Odpalaj gibona i zapraszam do galerii. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Dr Greenthumb 2
Judaista Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Szkoda, ze żyjemy w takim kraju, że na takiej imprezie jest tak mało ludzi. Wiele osób chętnie by się tam pojawiło, ale wolą nie ryzykować. I nie jest to nieuzasadniona obawa, bo o ile pewnie nie było tam policyjnego kordonu czy czarnej wołgi czekającej za rogiem, to ja nauczony doświadczeniem wiem jak ordynarne łapanki urządza władza na marszach i na afterach na których bywałem w latach poprzednich. Tak czy inaczej na pewno było fajnie. Zgarnąłeś jakieś pestony? Albo gadżety
Ambasadorka Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 O 25.11.2018 o 12:46, Dr Greenthumb napisał: czy liście na górze wrócą do ciemnego koloru po uzupełnieniu azotu? Nie. co do targów to niestety firmy z zagranicy oceniają je bardzo słabo stad nie ma większości tych firm co były w tamtym roku.
Dr Greenthumb Opublikowano 1 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Dostałem wiele wlepek, bibułki RQS oraz Humbolt, kupiłem grinder RQS. Chciałem kupić nasiona ale ceny raczej wyższe niż w sklepach ?Właśnie dziwię się że wiele dużych polskich firm nie ma stanowisk.
Medicaluser Opublikowano 1 Grudnia 2018 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Fajne fotki też się zastanawiam czy nie pojechać ziomkiem na targi, choć na razie mało czasu na taką imprezę.
Dr Greenthumb Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Druga część fotorelacji z targów.
Dr Greenthumb Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2018 No i na koniec testowanie suwenirów...
Recommended Posts