Judaista Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Ed suszy swoje planty przez 4-5 tygodni
Ambasadorka Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 W dniu 22.12.2018 o 09:56, Judaista napisał(a): Ed suszy swoje planty przez 4-5 tygodni Nie znam typa, i mało nas interesuje co kto robi, zawsze piszemy z własnego doświadczenia a nie cudzego. Po takim czasie suszenia będzie siano i kropka, a to ze ktoś coś w internecie sobie suszy miesiąc dwa czy pół roku nie znaczy że ma się to innym polecać. Inne warunki chociażby położenia geograficznego już teoria inna. Z reszta my podchodzimy już inaczej do upraw. Kazde doświadczenie uczy - czy zetnie je szybciej, czy później wniosek i doświadczenie wyciągnie. Na własnym doświadczeniu najlepiej kierować się w uprawach. Obserwując styl innych traci się szanse ma własny styl uprawy.
Rysiu Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Spuchły ładnie. Co mnie zastanawia to, że wszystkie liście zielone. U mnie w 11 tygodniu pełno żółtych i wysuszonych liści. Już nawet w 7 czy 8 zaczęły się pojawiać. Może za mało swoje karmię. No ale bardzo fajnie ci poszedł grow. Gratuluję.
Dr Greenthumb Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 wielkie uprawy outdoor też suszą z 4, 5 tygodni swoje zbiory. ale moj max był zawsze tydzień i już były chrupkie na zewnątrz i pozbawione zapachu siana. wolę doszuszyc w słoikach niz potem kombinować jak dodać wilgoć. będę musiał zaryzykować, w końcu będę miał konkretne amber. polecam fajna serię na youtube, zaglądają do największych hodowli in i out, producentów koncentratów itp w tym konkretnym odcinku typ ma genetyke która potrafi mieć 6% terpentyn co jest szokującym wynikiem, zazwyczaj jest to 1, 2% sam teraz szukam czegoś z bogatym profilem terpentyn.
Dr Greenthumb Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 W dniu 22.12.2018 o 09:56, Judaista napisał(a): Ed suszy swoje planty przez 4-5 tygodni w tym przykładzie jest drying and curing for 4, 5 weeks więc chyba mu chodziło o cały proces przed paleniem.
bortek Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 greenthumb gdzies czytalem ze rouge blue cheese ma 4.6%terpentyn.a co do roslin to nie mam pytan klasa po prostu
Dr Greenthumb Opublikowano 22 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) 34 minuty temu, bortek napisał: greenthumb gdzies czytalem ze rouge blue cheese ma 4.6%terpentyn. nic takiego nie znalazłem, kto ma takie nasiona ? napewno będzie blue dream i coś jeszcze... Edytowane 22 Grudnia 2018 przez Dr Greenthumb
bortek Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Gdzies to widzialem ale juz nie pamietam gdzie
bortek Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Nie wiem czy te rouge mi sie nie po*****o ale na pewno widzialem ze blue cheese to bylo gdzies na amerykanskiej uprawie.
Dr Greenthumb Opublikowano 23 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) znalazłem parę fajnych wykresów z profili terpertyn, póki co najciekawiej wychodzi mi sour diesel i northern light. bluedream słabo więc narazie odpada. Ogólnie chciałbym się tym wyłącznie kierować przy wyborze odmian, ale niestety ciężko o takie informacje i takie wykresy. Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Dr Greenthumb
Recommended Posts