Dr Greenthumb Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 46 minut temu, Pomidorek napisał: Fajny sprzecior chyba zamówie rzeczywiście pod mikroskopem większość przezroczystych i trochę mlecznych a po roślinie wydaje się że już gotowa... Jak to łatwo się oszukać ^^ Dokładnie, za dużo tu jeszcze przezroczystych w o.g. kush, ostatnia fotka to cheese tam już widać że większość mlecznych ale ja raczej poluje na brązowe/mleczne. Trzeba czekać cierpliwie....
Dr Greenthumb Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 chłodne wieczory... 1
Pomidorek Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 Takie kostki to sprawdzony sposób? czy nowa technika? ^.^ to ja u siebie dogrzewam bo mam po 10' a tu kostki lodu w donicy heh
Judaista Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 8 minut temu, Pomidorek napisał: Takie kostki to sprawdzony sposób? czy nowa technika? ^.^ to ja u siebie dogrzewam bo mam po 10' a tu kostki lodu w donicy heh To na finisz, żeby symulować późną jesień dzięki temu ma być więcej terpenów i wychodzić fajny kolor. Nigdy nie próbowałem, ciekawe jak będą wyglądać a kilka dni.
Dr Greenthumb Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Final UP Czas na ostatnią sesje zdjęciową. Niestety ciężko mi było znaleźć dobrze oświetlone miejsce przez słońce i bez przypału więc niestety sesja z wc. Entuzjazm tego grow trochę mi opadł bo któryś z og się zhermił i rośliny zaczynały produkować pestki. 3 dni spędziły w namiocie bez światła, temp około 18 stopni. Wszystkie włoski stały się szybko brązowe. Były kostki lodu jak i zimna woda z balkonu. Część liści zrobiła się fioletowa. Ziemia jest całkowicie wysuszona. Wagi wam nie podam bo nie ważę zbiorów, nie mam czym tego zrobić. Wytne do końca liście wiatrakowe i będę szuszyl w boxie przez przynajmniej tydzień. Dzięki wszystkim odwiedzającym, niedługo nowy projekt w tym boxie. Edytowane 18 Listopada 2018 przez Dr Greenthumb 1
Pomidorek Opublikowano 18 Listopada 2018 Opublikowano 18 Listopada 2018 Bardzo fajne wyszły, gratulacje... możesz wstawić jeszcze fotke jak będzie wysoszony temacik wyglądał!
Dr Greenthumb Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 Pomidorze specjalnie dla Ciebie ? Cheese szybko się wysuszyl, wyszło pół średniego słoika. Jak widzisz trymowanie na odpierdol bo i tak w gibony pójdzie większość. Proszę o dodanie do zakończonych w najbliższym czasie. 2
Dr Greenthumb Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Opublikowano 23 Listopada 2018 Wczoraj zajarałem moją hermę o.g kush która zapyliła inne, i powiem wam ze naprawdę zajebisty temat. Wyraźnie fajny smak, i duża moc, z 2, 3 nabicia i oczy mega czerwone. Na pewno będę często wracał do tej odmiany, polecam wszystkim.
bortek Opublikowano 23 Listopada 2018 Opublikowano 23 Listopada 2018 Mi tez pasowala ta odmiana napewno wroce do niej. Ale poki co to musze wykorzystac te pechy co mam a jest ich od ch**a. A jak ten cheese bakales?
Recommended Posts