Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Wiem, że to może zabrzmieć kontrowersyjnie, ale ja to bym wywalił te wszystkie wiatraki o wielkości pizzy xxl z grubego benka :D popatrz, że one zasłaniają ci wszystkie odrostu z dołów, przez co te odrosty tylko i wyłącznie się wyciągają w kierunku światła, a nie budują swojej normalnej struktury,

Opublikowano (edytowane)

Ok w sobote polece z tymi wiatrakami potem opryskam asahi. Chyba ze uda mi sie to jeszcze dzisiaj wieczor pojda pod noz. 

Edytowane przez bortek
Opublikowano

Siemank przed chwila potraktowalem na panienkach lekkie ciecia wedlug wskazan judaisty mam nadzieje ze jest ok i im to nie zaszkodzi. Pytanie popryskac je dzis asashi sl? I pare fotek 

Przed defo. 

IMG_20180920_160237.jpg

IMG_20180920_160253.jpg

Po defo. 

IMG_20180920_171641.jpg

IMG_20180920_171940.jpg

IMG_20180920_171742.jpg

IMG_20180920_171932.jpg

Wszystkie szczyty dolne odsloniete

Opublikowano (edytowane)

Nic im nie będzie gwarantuje ci to. 

EDIT: dobra nieważne, nie załadowały mi się wszystkie foty ktore wstawiłeś w ostatnim upie :laugh: dobrze wygląda, dobre defo teraz zobaczysz jak się rozkrzaczą

Edytowane przez Judaista
Opublikowano

Z opryskiem narazie dam sobie spokoj jak wstaje i wychodze to maja jeszcze ciemno ewentualnie przed zgaszeniem lamp wieczorem

Zobaczymy jak to wyjdzie ok. To mnie przekonales do tego na przyszlosc

Opublikowano

Sprostowanie wyżej, bo coś mi się internet jebnął jak wchodziłem w temat haha, fajnie to wygląda, za kilka dni się zrobi jednolity dywan z topów i będziesz mógł przełączać

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+