Judaista Opublikowano 19 Września 2018 Opublikowano 19 Września 2018 Wiem, że to może zabrzmieć kontrowersyjnie, ale ja to bym wywalił te wszystkie wiatraki o wielkości pizzy xxl z grubego benka popatrz, że one zasłaniają ci wszystkie odrostu z dołów, przez co te odrosty tylko i wyłącznie się wyciągają w kierunku światła, a nie budują swojej normalnej struktury,
bortek Opublikowano 20 Września 2018 Autor Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Ok w sobote polece z tymi wiatrakami potem opryskam asahi. Chyba ze uda mi sie to jeszcze dzisiaj wieczor pojda pod noz. Edytowane 20 Września 2018 przez bortek
bortek Opublikowano 20 Września 2018 Autor Opublikowano 20 Września 2018 Siemank przed chwila potraktowalem na panienkach lekkie ciecia wedlug wskazan judaisty mam nadzieje ze jest ok i im to nie zaszkodzi. Pytanie popryskac je dzis asashi sl? I pare fotek Przed defo. Po defo. Wszystkie szczyty dolne odsloniete
Judaista Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) Nic im nie będzie gwarantuje ci to. EDIT: dobra nieważne, nie załadowały mi się wszystkie foty ktore wstawiłeś w ostatnim upie dobrze wygląda, dobre defo teraz zobaczysz jak się rozkrzaczą Edytowane 20 Września 2018 przez Judaista
Pasjonista Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 A oprysk to po zapaleniu lamp jak coś. Nic im nie będzie . Kamerke masz !!! Zestaw masz konkretny !!!
bortek Opublikowano 20 Września 2018 Autor Opublikowano 20 Września 2018 Z opryskiem narazie dam sobie spokoj jak wstaje i wychodze to maja jeszcze ciemno ewentualnie przed zgaszeniem lamp wieczorem Zobaczymy jak to wyjdzie ok. To mnie przekonales do tego na przyszlosc
Pasjonista Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Z tym defo to moim zdaniem jest tak , że jak grower ma zdrowe rośliny , dobrej jakości słońce, do tego może być ciasno to czemu nie :-)
Judaista Opublikowano 20 Września 2018 Opublikowano 20 Września 2018 Sprostowanie wyżej, bo coś mi się internet jebnął jak wchodziłem w temat haha, fajnie to wygląda, za kilka dni się zrobi jednolity dywan z topów i będziesz mógł przełączać
Recommended Posts