Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

ja na Twoim miejscu te już by wrzucił do docelowych doniczek a nowe od razu jak tylko pojawią się na powierzchni bo automaty lepiej od razu do docelowych wrzucać bo lepiej rozwija się wtedy masa korzeniowa a w automatach to jest bardzo ważne 

Opublikowano
1 minutę temu, kosa0305 napisał:

Najważniejsza jest wielkość korzeni. :) im wieksze tym lepsze plony.

mam 11 litrowe. Może by tak 20L?

zgadza się 11l starczy ja mam w takich też większe już chyba bez sensu dla automatów bo a krótki okres życia tym bardziej że Critical kush  dość szybki jest nawet

Opublikowano
1 minutę temu, kosa0305 napisał:

Ok. Podczas przesadzania włożyć już biotabsy...? Bedzie to już odpowiednia pora..?

mówisz o tym zestawie startowym tak? jego właśnie się dodaje robiąc mieszankę ;) więc tak od razu dawaj według instrukcji

Opublikowano (edytowane)

to tak samo możesz już je wrzucić do ziemi ;) chyba wychodziło po 3 albo 4 na taką doniczkę jak masz ale jeszcze sprawdź z instrukcją

Edytowane przez pietras1012
Opublikowano

Witam :)

Mały update z mojego bloga. 13 DZIEŃ 

10 roślin przesadziłem do 11l donic. Włożyłem do środka BIOTABSY.

Kolejne 6 już wystrzeliło i czekam na jeszcze 3 które są chronione przed światłem do czasu gdy pojawią się na zewnątrz. :) 

Dodatkowo podłączyłem lampę 600W. Łącznie świecą dwie o mocy 1600w.

A tutaj kilka zdjęć:

100_1637.JPG

100_1638.JPG

100_1639.JPG

100_1640.JPG

100_1641.JPG

100_1642.JPG

100_1643.JPG

100_1644.JPG

100_1645.JPG

Opublikowano (edytowane)
O 15.08.2018 o 19:04, Pasjonista napisał:

Nie obniżaj lampy na teraz jest wystarczająco światła.

Tylko jak będzie już kwitło to więcej światła by sie przydało. Na miesiąc starczy.

Jak chcesz  brać to też odmiany  automatyczne  i szybko zamawiaj by nie było dużej różnicy "wieku"

Za dużo światła mają i karły rosną wyłączaj tą 1000 W. 600 wystarczy jak ci już wcześniej pisałem !!!!

Edytowane przez Pasjonista
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+