lukasz92 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 @fazawzrostu zajebisty designerski słoik masz do curringu jakby go tak postawić gdzieś w widocznym miejscu to design + zawartość ładnie by się komponowały
Pasjonista Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Fajnie ,że sie mordka cieszy , smacznego.
fazawzrostu Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Podkradlem sloik swojej ukochanej mysle ze swietnie pasuje ^^ Edytowane 24 Czerwca 2018 przez fazawzrostu
fazawzrostu Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ściąłem wszystko wyszło tego całkiem sporo z pierwszej którą ściąłem wyszło coś ok. 25 g , resztę zobaczymy są większe ! Faza bardzo przyjemna , taka jakiej oczekiwałem Dziś robię masełko a potem babeczki , albo ciasto Dziękuję jeszcze raz za pomoc. Można przenieść do zakończonych. Potem dodam jeszcze info ile wyszło z tych dwóch i powiem jaka faza Tymczasem ! Lov ju all
Pasjonista Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jeszcze raz gratki , sporo wyszło!!!
fazawzrostu Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2018 2 godziny temu, Pasjonista napisał: Jeszcze raz gratki , sporo wyszło!!! dziękuję bardzo
Macky Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Gratuluję, temat przenoszę do zakończonych ale zostanie otwarty i czekamy na podsumowanie. A no i awans
fazawzrostu Opublikowano 3 Lipca 2018 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Po wysuszeniu i wstępnym curringu z dwóch pozostałych roślin wyszło równe 60g Faza tych przytrzymanych roślin jest typu : siądź wygodnie w kanapie, odpal play station i zanurz się po same uszy Jeszcze raz dziękuję wszystkim którzy pomogli oraz doradzili. Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia wkrótce...
Recommended Posts