Dobry Człowiek Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 9 minut temu, Dobry Człowiek napisał: A co do brity to cały syf z kranówki można powiedzieć że usuwa i po 2 filtracjach ph spada o 1 nie wiem na jak długo ale lepsze to niż ocet itd Edytowane 7 Marca 2018 przez Dobry Człowiek
Pasjonista Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Dobrze radzisz , napisalem , ze patenty masz i zapisalem je .Wiedze masz , checi. No i sama nazwa mowi za siebie. Dobrych ludzi coraz mniej. A Mis pewnie zrobi co sam bedzie uwazal . Takze Welcome in the Jungle !! !-)
Dobry Człowiek Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Welcome in the Jungle Dziękuje! Miś nie raz robi swoje i swoje wie tak jak piszesz Pasjonata ale co kilka głów to nie jedna czy z górki czy pod jesteśmy
Miś Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) Tako rzecze dr Ryszard Dodam że używałem go już wcześniej i było ok Skoro sam to pije i żyje, to im raczej też nie zaszkodzi Edytowane 7 Marca 2018 przez Miś
Dobry Człowiek Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 7 minut temu, Miś napisał: Tako rzecze dr Ryszard Dodam że używałem go już wcześniej i było ok Miś a używałeś innego ph minus? ile tego musisz dodać do odpowiedniego ph na 1 l h2o Edytowane 7 Marca 2018 przez Dobry Człowiek
Miś Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Innego nie, następnym razem zmierzę ile spada ,pewnie z jakieś 0,5ml
Dobry Człowiek Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 1 minutę temu, Miś napisał: Innego nie, następnym razem zmierzę ile spada ,pewnie z jakieś 0,5ml To sprawdz ile spada tego dnia co robisz mix zostaw to i sprawdz następnego dnia zobaczysz sam co sie dzieje to tylko woda a tu dochodzi system korzeniowy gleba temperatura gleba światło itd
Pasjonista Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Ja pije dwie lyzeczki octu jablkowego z rana na szklane wody . Ale moze Misiek DC dobrze prawi w kokosie cos sie dzialo a tam ph podstawa . Ziarnko prawdy tu widze !?!
Miś Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Zbijanie pH obczaję następnym razem. Planty przesadzone do Biobizz light mix, i plagron coco. 2 w ziemi, 2 w kokosie. Były tak zbloczone, że nie było sensu tego ciągnąć, flush niewiele pomógł. Mam nadzieję że zbytnio nie zmasakrowałem korzeni i odbiją, jak nie to kiełkuję nowe. Dam im tydzień na ogarnięcie.
Recommended Posts