lolaszek Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 15 godzin temu, Pasjonista napisał: prosze przeczytaj to na spokojnie ze zrozumieniem, zostaw jakis swoj komentarz jak chcesz a jak czegos nie zrozumiesz to pisz , pytaj .... pomozemy W takim razie napisze co zrobie a jak bedziesz mial ochote korygowac to pisz Z Gory dzieki W fazie indukcji rslina rosnie jeszcze dwa tygodnie , sugerowales aby nie dawac nawozu na weg wiec idac tym tropem daje im jesc z ziemi na okres indukcji , po okresie okolo 2 tygodni zaczne od polowy (?) dawki biocanna flora , co do reszty nawozow to nie mam pojecia jak je stosowac , poczytam tabelki jak przyjda ,nawilzacz ustawilem na 50% bo nie potrzebuje juz 70% poza tym na jednym lisciu mam brazowa plamke prawdopodobnie od twardej wody ktora leci z nawilzacza, na lisciach mam mikroskopijny bialy nalot ale grzyb to raczej nie ma prawa byc wiec uwazam to za nalot od wody twardej, zauwazylem muszki - prawdopodobnie owocowki - w glebie nie ma jaj , muszki w ilosci 1 na 2 dni , nie przejmuje sie , Moc lampy zwiekszona do 65% i tak zostaje do prawdziwego kwitnienia po indukcji - dam im sie jeszcze wyciagnac nie stosujac nawozow i nie podkrecajac na 100wke swiatla do czasu dwoch tyg . W tym tygodniu moze w koncu wyczyszcze boxa , wymyje woda z octem , wrzuce filtr i podlacze tube akustyczna , poki co zapach tylko jak sie zblize wiec nie ma problemu, z fartem.
Pasjonista Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Nie skumales mojego posta bo nie czytales .. Pytania mialy byc o tego posta - By na Tawka.org ..... Czy rozumiesz o co w nim chodzi Len z ciebie i interesuja cie tylko twoje kwiaty .
lolaszek Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 9 godzin temu, Pasjonista napisał: Nie skumales mojego posta bo nie czytales .. Pytania mialy byc o tego posta - By na Tawka.org ..... Czy rozumiesz o co w nim chodzi Len z ciebie i interesuja cie tylko twoje kwiaty . Czytalem , traktuje sie jako osoba swiatla , nie mam problemow z czytaniem za to Ty z interpunkcja i skladnia wielkie - wieksze grono osob i tak nic nie zrozumie do czego zmierzasz w swoim poscie bo jest on napisany bez zadnej skladni . Nie interesuja mnie moje kwiaty tylko, nie bede podejmowac dyskusji w tematach w ktorych moja wiedza jest znikla ( nie wiem to sie wypowiem - tacy ludzie na prawde istnieja ) Prosilbym o wypowiedzi zwiazane z tematem , nie chcialbym zebys swoimi wpisami 'zablokowal' mi relacje. Zle mnie odbierasz i nie mam zamiaru tego zmieniac bo przestalem walczyc z wiatrakami pare ladnych lat wstecz. Mam nadzieje ze sie nie obrazisz bo na trawce sie moze znasz ale z pisaniem to masz powazny problem , jesli chcesz pominac ten temat i odpowiedziec na moje pytania to byloby super , natomiast jesli masz jakies pytania do mnie to chetnie odpowiem , nie oceniaj ludzi zbyt szybko bo Twoja fotorelacje znam pewnie lepiej niz Ty , jesli wiesz o co mi chodzi Pozdrawiam
Pasjonista Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Nie musisz nikomu doradzac , wystarczy ze napiszesz komus Super u Ciebie to wyglada... Bo jak kazdy tylko bedzie patrzyl na swoj growlog , tak jak jest to w wiekszosci ,to bedziemy stac w miejscu .Szczerze- to jak by bylo mniej takich osob zapatrzonych w siebie to bysmy nie mieli tyle niedokonczonych GL. Mi chodzi o to zeby bylo lepiej, ale niestety ty sie do tego nie przyczyniasz . I pewnie za jakis czas dotrze do ciebie o co mi chodzi . Powodzenia .
lolaszek Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 8 minut temu, Pasjonista napisał: Nie musisz nikomu doradzac , wystarczy ze napiszesz komus Super u Ciebie to wyglada... Bo jak kazdy tylko bedzie patrzyl na swoj growlog , tak jak jest to w wiekszosci ,to bedziemy stac w miejscu .Szczerze- to jak by bylo mniej takich osob zapatrzonych w siebie to bysmy nie mieli tyle niedokonczonych GL. Mi chodzi o to zeby bylo lepiej, ale niestety ty sie do tego nie przyczyniasz . I pewnie za jakis czas dotrze do ciebie o co mi chodzi . Powodzenia . Moj growlog bedzie ukonczony , jak i updatowany czesto. Przejrzalem wszystkie fotorelacje na tym forum i wypowiadac sie w nich bede jak uznam to za stosowne , rece slusza mi do pisania a nie nabijania licznikow - pozdrawiam .
xcslawko Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 no super u Ciebie to wyglada z fartem brachu .... bede zaglodal napewno a skad nasiona w UK wzioles ??
lolaszek Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Teraz, xcslawko napisał: no super u Ciebie to wyglada z fartem brachu .... bede zaglodal napewno a skad nasiona w UK wzioles ?? Nasiona mam z fast buds , jak wpiszesz w google to bedzie ich strona u gory , ja na nastepny raz chce sobie pestki zamowic ze Stanow i koniecznie sprobowac przynajmniej jedna pestke od Mephisto Genetics maja sporo obiecujacych odmian .
xcslawko Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 2 minuty temu, lolaszek napisał: Nasiona mam z fast buds , jak wpiszesz w google to bedzie ich strona u gory , ja na nastepny raz chce sobie pestki zamowic ze Stanow i koniecznie sprobowac przynajmniej jedna pestke od Mephisto Genetics maja sporo obiecujacych odmian . spoczko brachu .. jak bys potrzebowal tanich pestek orginalnych w uk to pisz .. sluze pomoca ...
lolaszek Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Indukcja dzien 2/3 . Sama woda + oprysk z kelp , jutro podlewam. Lampa 70cm 60% Wilgotnosc 70-80% Temperatura 22-25 Dzien 28 , 27 i 25 2/3 dzien indukcji Nie od nastepnego ale od ponownego podlania czyli okolo dwa tyg dostana biocanna flora+topbuster + carboload. Tylko musze doczytac czy mozna te dwa dodatki stosowac od razu .
lolaszek Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Plany na jutro : Kompletne wysprzatanie boxa , instalacja filtra ( bez podpiecia ) oraz przewodow wentylacyjnych izolowanych , wyczyszczenia nawilzacza. Co zrobilem dzisiaj : Rosliny mialem dzisiaj podlac , z racji ze dosypalem im wilgotnej ziemi wszystkim oraz zrobilem konkretny oprysk - uznaje to jako wystarczajace dla nich i podleje jutro wieczor tym razem dawke zwiekszam do ok 300 ml bo pija wode szybciej .Od nastepnego podlania czyli gdzies za 6-7 dni daje im pierwsze polowe dawki biocanna flores a nastepnie cala z boosterami ( tu potrzebuje troche podpowiedzi) Fotky z zewnatrz boxa z lampa. rodzinka.pl Edytowane 3 Marca 2018 przez lolaszek
Recommended Posts