lolaszek Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Opublikowano 26 Lutego 2018 Godzinę temu, Pasjonista napisał: Velo Kelp can be used as a foliar spray or as an additive. The recommended dose is: During the growth phase: Week 1: 132 ml/100 L Week 2: 158 ml/100 L Week 3: 184 ml/ 100 L Week 4: 210 ml/100 L During the flowering phase: Week 1-4: 210 ml/100 L Week 5-7: 262 ml/100 L Stop applying after the 8th week Dziekowka, to ogolnie sa algi z atlantyku i pacyfiku robione przez chlopa z wasem xD , ja juz mam rozcienczone w odp dawce z woda i dostaly po jednym psiku a duza dwa psiki przed wylaczeniem lamp zeby ich nie popalic , planuje im psikac to co 1-2 dni miedzy podlaniem
Pasjonista Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) zobacz na youtube jak to sie psika od spodu jakos chyba i z tego co pamietam to psika sie zaraz po zapaleniu lamp edit @lolaszek Nie napalaj sie tak na te wszystkie nawozy bo najgorzej jest z nimi przesadzic wtedy nie ma odwrotu stoi ci roslina tygodniami ,a Ty wkurw..ny a maxa ,a jak niedobory to nie ma takiego problemu ,polewasz nawozik i zalatwione.. Chcesz jak najlepiej jak kazdy na poczatku ale czytaj porady, pytaj, nie podejmuj sam decyzji. Edytowane 26 Lutego 2018 przez Pasjonista
lolaszek Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Opublikowano 27 Lutego 2018 Witam Update : Rosliny podlewane po ok 150-200ml co kilka dni , dodatkowo oprysk z alg w delikatnych ilosciach w dni nie-zywieniowe . Na swiat wczoraj przyszedl rhino ryder wiec wszystkie ciocie i wujkow prosze o aplaus dla malenstwa W UK zimno w cholere temp w boksie w dzien max 22-23 stopnie , musze dogrzewac jak jestem w domu elektrycznie . Fotki PE I dzien 22 5 pieter , pod wiatrakami gesto . PE II dzien 19 Gorilla Glue dzien 21 Rhino Ryder dzien 2 Calosc z swiatlem 5% Calosc swiatlo 50% ( takie jakie maja nacodzien)
Pasjonista Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja bym im swiecil 20/4 auto lubia wiecej swiatla nawet duzo producentow radzi w opisach odmian by tak swiecic . Elegantura szybko sie uczysz .Pozdro
lolaszek Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Opublikowano 27 Lutego 2018 Teraz, Pasjonista napisał: Ja bym im swiecil 20/4 auto lubia wiecej swiatla nawet duzo producentow radzi w opisach odmian by tak swiecic . Elegantura szybko sie uczysz .Pozdro Wskazane jest im zmieniac fotoperiod teraz ? Dodatkowo noc u nich konczy sie o 5 nad ranem wiec tragedia , chetnie lyknalbym dodatkowe 2godziny do 7 coby przy nich robic jak wstaja a nie jak wracam z pracy , wolalbym to robic systematycznie . Rhino trzymam na wysokosc powyzej 80cm i tak zostawiam ponieewaz chce sie nauczyc tej lampy i porownac wzrost i dowiedziec sie w czym tkwi roznica we wzroscie pomiedzy oboma ananasami , co zrobilem i co na to wplynelo . Oprysk uwazam za nieszkodliwy wrzuce za chwile zdjecie skladu bo to rozcienczona partia . Do Ananasa i do Goryla dodalem ziemi co bardziej chwytne oko dojrzy, braklo mi ziemi na drugiego ananasa ale jutro juz bede mial dostep zeby sobie odmierzyc sluszna porcje do jednorazowki xD To co , nastepne podlanie woda i kolejne to juz bedzie ponad miesiac dla wszystkich - Biocanna Vega ? Bo trza bedzie pozywke szykowac Co jeszcze ...tak jak wspominalem - ja doloze wszelkich staran bo jestem pedantyczny jesli chodzi o hydroponike , kiedys zrobilem to raz i pomimo zjebania wszystkiego co sie dalo zjebac i tak koncowy produkt zachwycal jakoscia za to na wadze byla bieda - tym razem moj cel to 100g ale zero lisci i po solidnym miesiecznym curringu w sloikach otwieranych codziennie na 1h . Kiedys tak zrobilem i cud malina , Jak otrzymam taki wynik badz chociaz zblizony to klasa dla mnie .
Pasjonista Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zmieniaj smialo na 20 godzin nawet juz dzisiaj. Patrz one lada dzien zakwinta i Vega nie potrzebny bedzie , ale fajnie idzie bez nawozow, tak wlasnie powinno korzystac sie z ziemi juz nawozonej. Extra
lolaszek Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Opublikowano 27 Lutego 2018 Jak ten goryla zacznie kwitnac to ja nie wiem , on jest mikroskopijny. To nawet nie podam im jednej dawki ? troche du*a . No ale coz
Pasjonista Opublikowano 27 Lutego 2018 Opublikowano 27 Lutego 2018 Spokojnie auto jak zakwitnie i ma dobre slonce i w odpowiednim momecie odowiednie papu to tak zapierd...a ...
lolaszek Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) PREFLOWERING Sam nie wiem co mam o tym sadzic * kiedy wylatuje nawilzacz *kiedy koksy na flo i reszta *na moje oko to goryl bedzie przyjebany. * jaka starac sie idealna wilgotnosc utrzymywac w dzien i w nocy jak i temperature od teraz ? * kiedy dokupic Aptus Topbooster i Advanced Nutrients Carbo Load ? * spray algi bede jeszcze stosowac kilka dni i basta bo polecaja go stosowac mniej n a flo . Rosliny pryskane codziennie po pare psikow pod i na szczyty - roztworem wodnym z algami kelp . ( nie jestem w stanie stwierdzic czy to dziala ale nie szkodzi wiec pryskam ) Ananas I preflowery pod glownym szczytem Ananas II bez preflowerow <3 dni mlodsza od reszty> goryl preflowery wszedzie. Rhino ryder 3 dzien , wyciagnela mi sie ladnie lodyga bo stal ponad 85cm od lampy od dzisiaj idzie pod standartowo 70 cm Calosc w dwoch swiatlach Edytowane 28 Lutego 2018 przez lolaszek
Pasjonista Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 prosze przeczytaj to na spokojnie ze zrozumieniem, zostaw jakis swoj komentarz jak chcesz a jak czegos nie zrozumiesz to pisz , pytaj .... pomozemy
Recommended Posts