Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano (edytowane)

Update po treningu

dzien 19

Nie wiem czy dobrze , nie bede czytac 10 poradnikow , roslina ma miec dostep do dolnych parti , juz widac wzrost - czy moge nagiac oba wiatraki gdzie na boki coby odslonic jeszcze bardziej ? Reszta na razie nie bedzie miala LST bo sa za male . Jutro podlewam - woda juz sie odstaja bo przesadzilem z phdown :D

EDIT  jest sens dawac rhino ryder jako mala odmiane do pota 12l ? bo tylko taka szmacianka mi zostala jak ananasy siedza ? Zastanawiam sie nad zakupem smart pot babelkowego w celach testowych 6 albo 9 L .

28500145_348922302291007_1620938351_o.jpg

28407961_348922322291005_1363091496_o.jpg

28461467_348922312291006_1120233036_o.jpg

Edytowane przez lolaszek
Opublikowano

Cos te lst wyszlo Ci kiepsko, ale na pewno cos Ci pomoze. Jak szczyty beda dluzsze to naciagasz je w druga strone i tak w kolko. 

Nastepnym razem pamietaj zeby skierowac glowny stozek jak najnizej do ziemi.

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Chory Królik napisał:

Cos te lst wyszlo Ci kiepsko, ale na pewno cos Ci pomoze. Jak szczyty beda dluzsze to naciagasz je w druga strone i tak w kolko. 

Nastepnym razem pamietaj zeby skierowac glowny stozek jak najnizej do ziemi.

Pozdrawiam

Tylko wiesz , nie chcialem jej zlamac..ma jeszcze sporo granicy krytycznej i celowo dzisiaj dalej ja beda naginac w kierunku gorna galaz --->ziemia .Chcialem ja po prostu przygotowac pod mocniejsze trenowanie bez ryzykowania zlamania.

Edytowane przez lolaszek
Opublikowano (edytowane)

Zawsze przygotuj wiecej odstanej wody by na poczazku obczaic jak z tym ph-pisalem o tym. Dajesz tego ridera do tego duzego paucza tylko nie lej odrazu po litr wody jak i nawozy tez po 3-4 tygodniach z obserwacja .

edit jak to wszystkie auto to nie mecz je tak na poczatku lepiej je zostaw lampe masz bombe to i dolne partie beda oswietlone. Najlepiej je nie dotykaj

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Pasjonista napisał:

Zawsze przygotuj wiecej odstanej wody by na poczazku obczaic jak z tym ph-pisalem o tym. Dajesz tego ridera do tego duzego paucza tylko nie lej odrazu po litr wody jak i nawozy tez po 3-4 tygodniach z obserwacja .

Nie leje im nawozow do 1 mc zycia jak sugerowales , ph wody mam 5,7 i stoi juz wyregulowane w 5 L baniaku , nigdy nie lalem pol litra wody , dawalem codziennie po dwie lyzki jak byly male zwiekszajac , obecnie dalem pol litra dwa dni temu na 3 rosliny , wole ich nie przelac wiec waze doniczki , jutro powinny znowu byc suche wiec dostana moze po 250ml duza i po 180ml mniejsze . Przed podlaniem dzisiaj bede jeszcze naginac tego planta jak sugeruje krolik , postaram sie do samej gleby . Zamawiam 100ml aptus topa oraz szukam tego druiego boostera ale on akurat to groszowa sprawa.

EDIT

Kupie dzis baniaki na wode i przygotuje sobie 10 L czystej wody  wyregulowanym ph , oraz 10L wody gotowej do kokszenia .

A co do rydera to wolabym go miec w czyms mniejszym , ale zrobie jak mowisz - poki co jest w pojemniku z dziurkami okolo 400ml i czekam na narodziny.

Edytowane przez lolaszek
Opublikowano

Ok . Ale jak to wszystkie auto to nawet ta co naginasz to ja stresujesz , tak sie robi w ostatecznosci jak masz zwykle zarowki ze spozywczaka i maly box i musisz miec topy na tej samej wysokosci bo lumenow malo i wysokosc boxa mala. Przy tym zestawie co masz zostaw je w spokoju a bedzie lepiej. 

Opublikowano (edytowane)
O 2/24/2018 o 17:28, Pasjonista napisał:

Ok . Ale jak to wszystkie auto to nawet ta co naginasz to ja stresujesz , tak sie robi w ostatecznosci jak masz zwykle zarowki ze spozywczaka i maly box i musisz miec topy na tej samej wysokosci bo lumenow malo i wysokosc boxa mala. Przy tym zestawie co masz zostaw je w spokoju a bedzie lepiej. 

OK to niech bedzie i tak zostawiam je samym sobie .

EDIT : Przyszly koksy xD, Dostalem rowniez sample jakiegos spraya , musimy skonsultowac to a jest napisane ze mozna uzywac na weg wiec wrzuce fotki niebawem pozdr

edit 2

Ok mam Biocanna flora 1L , shogun calmag 250 ml i dostlem w gratisie cos takiego

REMO FOLIAR SPRAY 1-1-1 dwie buteleczki po 100ml, moge tego juz uzywac ? jesli tak to ile ?

image.png.c3171dc8ab9d93eab4baa1da8e241463.png

Edytowane przez lolaszek
Opublikowano

Velo Kelp can be used as a foliar spray or as an additive. The recommended dose is: During the growth phase: Week 1: 132 ml/100 L Week 2: 158 ml/100 L Week 3: 184 ml/ 100 L Week 4: 210 ml/100 L During the flowering phase: Week 1-4: 210 ml/100 L Week 5-7: 262 ml/100 L Stop applying after the 8th week 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+