Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Tytuły piosenek - muzyka chillout - reggae - rap - hiphop - rock - koncerty - teledyski - premiery płyt - stary temat

Recommended Posts

Opublikowano

Ja za duzo na temat DnB nie moge powiedizec ale powiem tylko tyle ze mimo ze slucham raczej metalu to muzyka zespołu Pendulum jest dla mnie zajebista. Takie kawałki jak Tarantula, Girl in Fire czy Fasten your seatbelt to coś pięknego.

• Replies 598
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Nie no chłopaki Pendulum ssie jajca, to jest kapela rokowa dla mnie a nie ekipa drumandbassowa. Owszem kawałki które wymieniliście bardzo wpłynęły na rozwój tego gatunku w naszym szanownym państwie, ale zastanawiam się czy wpłynęły na dobre - szczerze wątpie.

Ktoś tam pisał odnośnie Shy fx. To są dżangle a wręcz ragga jungle. Z podobnych do tego wykonawców na początek polecam np. Hype'a albo Zinc'a, albo Congo Natty aka Rebel MC's

(klimaty dość Jamajkowe)

po przykładzie:
Dj Hype - Stomp your feets
Fugees - Ready Or Not (DJ Zinc remix)
Congo natty- Princess Lydia Forever

od dłuższego czasu nie słucham tych wykonawców ale osobom nieobeznanym warto się zapoznać z tematem jungle 

Opublikowano

W źródłach chyba takie jak emule albo torrent :D

Zapodaje to co ostatnio na plejliście u mnie:

Josey Wales - it haffi Bun

Micheal Palmer-Don't Smoke The Seed(zajebisty tjun)

Radikal Guru-Kingston Town(Alborosie)

Dennis Brown & Gregory Isaacs - Raggamuffin

Smiley Culture-Police Officer

Lutan Fyah - Kick Babylon

Barrington Levy - Like a soldier

Chuck Fenda-Herbalist Farmer

Capleton-Mass Media

Sizzla-Run Pon Dem

Prince Alla-War

Jacob Miller & U Brown - Keep on Knocking

Capleton-Dem Doom

Miłego słuchania 🙂 Run it!

Opublikowano

Taa jasne, podejrzewam że z nas obojga to Ty masz 16 lat i jesteś stałym użytkownikiem tych sieci. Ale nie bój nic, jak byłem w Twoim wieku też z nich korzystałem. A no i druga sprawa to poprawna polszczyzna, "w źródłach chyba takie jak" a powinno być w źródłach chyba takich jak. I nie myśl że mam na celu obrażanie Cię, bo tak nie jest. Sory za :offtopic:

Opublikowano
BlueberryJam napisał(a):
DeZetDeKa napisał(a):

Taa jasne, podejrzewam że z nas obojga to Ty masz 16 lat i jesteś stałym użytkownikiem tych sieci. Ale nie bój nic, jak byłem w Twoim wieku też z nich korzystałem. A no i druga sprawa to poprawna polszczyzna, "w źródłach chyba takie jak" a powinno być w źródłach chyba takich jak. I nie myśl że mam na celu obrażanie Cię, bo tak nie jest. Sory za :offtopic:

No to źle podejrzewasz człowiek. I fakt źle napisałem(ale ze mnie humanista :-)).A chodziło mi to że jak ktoś ściągą sobie pojedyncze mp3 z wyżej wymienionych sieci to dostaje niby takie piosenki jak "Bad Boys","Don't Worry Be Happy","Red Red Wine" które są niby wykonywane przez Marley'a.Miłego dnia

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak na szybko przejrzałem temat i nie widziałem żeby ktoś napisał o takich produkcjach jak np

Bonus RPK - Wkurwiony dzieciak

Fandango - Mixtape Vol.I

Firma - Nielegalne Rytmy Kontynuacja

Skorup - Droga watażki

Tomiko - Świadomość

Rychu Peja SoLUfka - Na serio

ogólnie to trzeba aktualizować na bieżąco ten temat bo tak to lipa i bez zbędnej gadaniny :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+