Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Niektóre z tych nawozow można stosować jako oprysk. Więc też możesz sobie poczynić taki oprysk z calmagiem. Dobrze bedzie ;-) large.20180121_175532-1024x768.jpg.e307b8e356b35f4dba1c684687d56eb7.jpglarge.20180121_175546-1024x768.jpg.cbea2d3eefd1863d507e7c9c6fc34733.jpg

A moje tak wyglądają dzisiaj już ostatni dzień na 18h i jak dobrze pójdzie to jutro je rozdzielam po 5 na namiot i lecimy dalej. 

• Replies 97
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Trochę dawałem Ale to tylko ogółem może 4 razy bazę bo co do tarantula i reszty dodatków to tak ale to też połowę dawek. Ale będziesz widział co się dzieje. Te ledy koleś porownywal mocą do 800w hpsa więc moc mają tylko trzeba ja dobrze wykorzystać :-)

Opublikowano

Te co masz to jeszcze troche mają możesz je zalać jeszcze overdrivem i bud Candy ż calmagiem na liście jako oprysk tylko nie za dużo na wyłączonych ledach i że dwa razy A na koniec flawless

Opublikowano

Ludzie mieszają mineralne z bio więc nie widzę przeszkód . A ile im zostało ? Bo wydaje mi się że jeszcze powinny spuchnąć i to ostatni czas żeby coś im jeszcze dać. Nawet możesz dać big buda ze 2ml na litr z 1ml overdrive na pierwszy raz calmaga 2ml na litr na oprysk jak masz problem z wapnem . Drugi raz daj 2ml overdriva na 1l wody. A później już flawless możesz dac 2ml na litr. I ostatni tydzień woda. Ja bym tak zrobił. Tylko to jeszcze jakieś 3 tyg by wyszło 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+