MrSmokeWeed Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Siema,po ostatnim up widać że ładnie tyją i przebarwienia nie postępują więc jest dobrze.
joka.menas Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Ladnie sobie poradziles z tymi problemami, teraz juz z gorki do scinki. Pysznie Wygladaja!!
Dzik Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Teraz na nawóz te raczej za poźno. Spokojnie do końca i będzie fajne AK 47 auto
Black.Bird Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki za odpowiedzi panowie No tak właśnie myślę, podlać ją jeszcze ostatni raz nawozami czy już lecieć na samej wodzie do końca? Plonik pewnie będzie skromny, ale z drugiej strony nie pamiętam kiedy ostatni raz paliłem, dużo mi nie trzeba A w nowy rok startuje z dwoma/trzema roślinkami, o ile miejsce pozwoli =) Edytowane 22 Grudnia 2017 przez Black.Bird
Black.Bird Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) Dzień 83 Leję jej już samą wodę. Jakieś rady? Nie wiem czy ocenicie coś po tym zoomie, będę musiał skombinować coś lepszego do makro. Ja sam sprawdzam pod mikroskopem, ale ciężko mi jeszcze oceniać różnicę między czystymi a mlecznymi @EDIT Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Black.Bird
Recommended Posts