Pasjonista Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Witam Wszystkich Zainteresowanych Na deser dzisiaj wrzucone zostaly dwie smakowite zawodniczki. DNA Geneticks Kosher Kush & Dj's Gold Zobaczymy czy dam rade je pomiescic i czy zmieszcze sie z wysokoscia. Tym razem do testow wzialem Venti Poty z duzymi dziurami. Mam zamiar podlewac od spodu. Ok Sprzet Led Ufo 180/90 W chcialbym hpsa wrzucic 250 z regulacja od 150 ale ciezko musialbym mniejszy cool tube kupic wyciagajaca na zewnatrz boxa i nie wiem jak by to sie mialo ze Filtr -Rura -CoolTube -Rura -Wyciagajacy i gorace powietrze przechodzi przez wentylator a one maja chyba do +40°C Hydro Shot 40 Dwa wiatraczki komputerowe 12 cm Can Lite 150 m3h Wentylator kanalowy Black Orchid Turbo 100mm 135m3h Dwie rury izolowane 100mm i 150 mm jak na zdjeciu mega wyciszaja ten maly glosny wentylator Venti Pot 6.5 L Podlewanie od dolu Gold Label Special Mix 60% Plagron Perlit 40% Od 30 - 40 dnia uprawy nawozy AN Iguana Juice Organic Bloom Mother Earth Bloom APTUS Topbooster Fotoperiod - ze wzgledu ze panny moga byc duze wrzucilem je dzisiaj do docelowych i 12/12 Trening - napewno bedzie wyginanie moze lamanie wykrecanie lekko nie bedzie moze siatka albo cos nowego co juz mam w glowie ale pozniej dla wytrwalych Tempa 24° C Wilgo 54% Rury wyciszajace DAY 1 Kosher Kush Dj's Gold In The Hause W nowych Jadlodajniach Lewa Kosher Kush Prawa Dj's Gold
Funky Koval Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 To ja się zapisuję na te wykłady
Macky Opublikowano 28 Października 2017 Opublikowano 28 Października 2017 Ale fajne klony, zapowiada się nieźle
Pasjonista Opublikowano 29 Października 2017 Autor Opublikowano 29 Października 2017 @Funky Koval bardziej na cwiczenia experymentalne @jaka.menas witam na pokladzie @Vito tym razem to z pestek sie narodzilo Dzieki Panowie
Macky Opublikowano 29 Października 2017 Opublikowano 29 Października 2017 hehe zmyliły mnie te kostki
Pasjonista Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) DAY 11 Laski maja sie dobrze , zastosowalem lekkie wyginanie glownego szczyta w dol i gdy sie podnosi to samo. Bez problemow korzenie w tydzien doszly do spodu donicy. Podlewalem je od gory i troche roboty bo ziemia wylatuje przez otwory ale z czasem juz mniej az powinna odpowiednio usiasc i juz nie wylatywac.Jeszcze nie zakwitly Zdjecia w weekend. Pozdro Zdjecia Day 10 Day 14 Edytowane 11 Listopada 2017 przez Pasjonista
Macky Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 dopiero wtorek... tak długo czekać... hehe
Pasjonista Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Opublikowano 14 Listopada 2017 DAY 18 FLO 2 Laski od wczoraj kwitna . Jak narazie sama woda ale planuje zaczac podlewanie z nawozami . Czakaja mnie 3 tygodnie walki z wysokoscia. Zobaczymy jak wystrzela w gore Lewa Kosher Kush Prawa Dj's Gold
Macky Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Może jakąś siatkę im teraz narzuć
Recommended Posts