SmakMaroca999 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 tych kolorowych i wyssanych nie zrewegujesz, Swiatlo na reweg min 18/6 a najlepiej 20/4, diet bogata w azot, świtło barwy zimnej (białe) to da sukces.
joka.menas Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 @Pasjonista, @Shagyalonzo dzieki pany. 14 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: tych kolorowych i wyssanych nie zrewegujesz, Swiatlo na reweg min 18/6 a najlepiej 20/4, diet bogata w azot, świtło barwy zimnej (białe) to da sukces. Swiatlo jest 20/4 od 5 dni. Swiatlo mialo byc biale ale gniazdo sie spiep.... i musialem na LED. Nie mowie ze sie uda od razu to moje pierwsza proba z rewegiem, potrzymam jeszcze z tydz badz 2 jak nic sie nie pokaze to to oleje.
joka.menas Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Czy podczas curingu lodyga powinna byc caly czas zielona, ewentualnie ciemno zielona? Jak zamienia sie w braz, szary to plesn?
joka.menas Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2018 Okej roslinki w koszu w raz z ziemia. Reweg sie nie udal... tym razem, moze nastepny bedzie lepszy (nikt nie mowil ze mi sie uda wszystko za pierwszym razem ). Zastanawia mnie tylko dosc slaba bryla korzeniowa. Czym moze to byc spowodowane? Rootjuice odstawilem po 2 tyg. w pozniejszych stadiach podlewalem sowicie by cala ziemia w donicy nasaczyla sie woda? Dosc czesto staralem sie przesuszyc rosliny itp. Temat do zemkniecia . I dzieki Mordeczki za wszystko!!
Pasjonista Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ja jak używałem Plagron grow mix i nawet Power Root od Plagron też miałem słaba bryłę korzeniowa. Od kiedy jade na Gold Label Special Mix nawet bez Root boostera nie martwie się o to. Polecam
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Gratulacje i czekamy na nastepny projekt. Pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Gość
Recommended Posts