Rysiu Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 No może pomoże. Zobaczymy. Zastanawiam sie, co by było gdyby automtem polecieć na takim fotoperiodzie jak normlnym feminizowanym? Czyli 18/6 do zakwitnięcia a potem 12/12. Odbiłoby się to jakoś na plonie?
Macky Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 ja teraz miałem auto z fotoperiodem jak dla normalnych, wyciągały się, topy słabsze od normalnych, lipa, automat potrzebuje dużo światła...
Rysiu Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Hmmm. To taka lipa mówisz? Tak kombinowałem, żeby kupić parę auto i polecieć z nimi na 18/6 i 12/12. Ale chyba jednak spasuję. Chciałem prądu zaoszczędzić. A próbowaleś może kiedyś fotoperiodą zmieniać światło nie od razu z 18/6 na 12/12, tylko stopniowo o godzinę co tydzień? Ciekawe po ilu dniach zaczeły by kwitnąć, od poerwszej zmiany z 18/6 na 17/7?
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 A ja trzymałem normalne z automatami i nawet to wychodziło,dużo zależy od odmiany lub bredera, ile ruderalis jest w odmianie.Naprzykład Somanchigun Auto od Biohazardu dał przyzwoity plon tak jak i Magnum od Budddy możesz zobaczyć w zakończonych.Pozdro i jeszcze dodam ze ładnie tyją te twoje panienki.
MrSmokeWeed Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zawsze lecę z normalnymi więc się nie wypowiem. A tak to bardzo ładne rakiety Ci tam panie porosły
Rysiu Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Opublikowano 21 Listopada 2017 Dzięki Smakui Mr. Na zdjęciach wyglądają masywniej niż w realu. Mogło być lepiej. Trochę błędów zrobiłem. Next time się poprawię.
Rysiu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Heja. Pineapple ścięty. Nie ważyłem mokrego, ale na oko około 50g. Dzisiaj tne jacka, diesla i skunka. Fotki pineappla
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Piękne kwiatostany panie Ryszardzie :) ładna budowa i karmelowe długie włochy a i lukier zacny aż pokusił bym się o lepszy trym bo kwiat piękny.Pozdr.
Rysiu Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 Z tym trymowaniem masakra. Pineapple przeschął troché przez tydzień i wszystkie liście poopadały i wlepiły się w topy. No myślałem, że ch.. mnie wczoraj strzeli jak to trymowałem. Trzeba by każdy listek pęsetą odrywać od topa i obcinać. Nożyczki ciągle całe oblepione. Nie miałem siły bardziej się nad tym spuszczać.
Recommended Posts