Rysiu Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 No to apdejcik. Pineapple jż prawie gotowy. Skunk i diesel jeszcze trochę. A jack i northern cholera wie. Northern jakby w miejscu się zatrzymał. Jack coś jakby powoli szedł do przodu. Ale obie wypuszczają ciągle nowe listki i pąki. Jakby od nowa zaczynały. Ch..wie o co chodzi. Chyba jakieś słabe te nasiona od RQS były. Zaczynam podejrzewać, że to nie przez przenawożenia azotem a kiepskie geny. Pineapple dostawał tyle samo a kwitnie i puchnie pięknie. Jackowi i northernowi chyba zafunduję solidnego fryzjera, bo narobiły tych liści jak głupie.
SmakMaroca999 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Sporo w nich azotu widać gołym okiem, puszczają nowe kłaki bo odpuszcza stęzenie azotu i wracają do prawidłowego funkcjonowania gospodarką micro ale i NL od RQS fakt lipa miałem w donicach w tym roku i na 5 szt dwie nie były automatami i miały chjowe gentypy takie jakby to był jakiś odpad a to kiedyś ich topowa i dająca spore plony odmiana auto, szkoda że kolejny bank spada na psy z jakością.
Rysiu Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Czyli jednak azot. Przy biobizach miałem teź z tym problem, ale tam tylko ciemniały. Ale z tymi rqs i tak coś nie tak. W ch.. liści mają. Kiedyś miałem 2 amnesie od nich i były zajefajne. Chociaż pod koniec sie hermiły.. Następnm razem muszę ostrożniej z tym azotem. A i tak dawałem teraz połowę dawki. Dziwne, że pineapple tak tego nie odczuł.
Macky Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 16 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: NL od RQS fakt lipa miałem w donicach w tym roku i na 5 szt dwie nie były automatami i miały chjowe gentypy nie tylko RQS ma ostatnio z tym problem, dużo renomowanych banków puściło w obieg automaty a okazuje się że nimi nie są albo jakieś kaleki... Obecnie chyba taki przypadek w dwóch growlogach jest + dostałem info na pw od naszych użytkowników co growloga nie mają. Rysiu zapowiada się cudowny grudzień
Rysiu Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 No mógłby być cudowniejszy, gdyby nie te rqs. Maja jakiś 10 tygodni a końca dla nich nie widać. To będzie chyba rekordowo długi grow. Poneapple bajka. Za 3 tygodnie kosa. Widzę już na oko, że wyjdzie koło 50g. Z nl i jacka też na początku tyle szacowałem, ale jak będzie max po 30, to też będzie ok. Tylko ten czas. Jeszcze z 6 tygodni widzę, że zejdzie. Z diesla i skunka na wiele nie liczę. Za późno poszły do boxa i miały za mało światła przez większe koleżanki.
Rysiu Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Opublikowano 18 Listopada 2017 Bondżorno Mały upik, jak to co 2 tygodnie. Roślinki rosną. Pineapple już na samej wodzie i ścinka next week. Royal jack jest ż też tylko woda i ścinka. Northern jeszcze posiedzi trochę. Skunk też chwilę. Disel chyba też do ścięcia, mikrus wyszedł straszny.
Macky Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 No fajnie fajnie 12 tygodni już mają ? Ja bym ciął to wszystko i z nowymi leciał
Rysiu Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Opublikowano 20 Listopada 2017 No nabrały już fajnych kształtów. W weekend skończy£ sie 12 tydzień i zaczął 13. Jack, pineapple, skunk i diesel w następny weekend kosa. Northern patrząc po topach, to chyba do połowy grudnia się utrzyma. Ogólnie od dwóch tygodni skracam fotoperioda o godzine co tydzień. Może coś przyspieszy. W tym tygodniu lecą na 15h. Jak dojdzie do 12 to powinien być koniec northerna.
Macky Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 19 godzin temu, Rysiu napisał: Ogólnie od dwóch tygodni skracam fotoperioda o godzine co tydzień. dobry pomysł, taki naturalny booster
Recommended Posts