Miś Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 UP Zbytnie opierdzielenie plantów na początku to chyba średni pomysł, bo długo się zbierają, i wcale nie jest szybciej Z drugiej strony to może przez ukorzenianie i trochę niską temperaturę. W każdym razie teraz powinny szybciej polecieć
Toksyna Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Na moje ten Mainlining to strata czasu może i efekt jest taki ze nie można się napatrzec ale z dobrym LST moze osiągnąć podobny rezultat. Ja trzymam kciuki żeby wszystko się ruszylo?pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 kolejna relka w wykonaniu @Misia więc nie może mnie zabraknąć na widowni.Pozdro i z fartem!
Miś Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Opublikowano 26 Maja 2017 Mały up Najmniejszy zbiera się jak krew z nosa, ale chyba wypuści 2 pędy ,szczyt ma uwalony, i tylko 2 pierwsze liście
Plantator Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Siemanko Maestro, a tu widzę żniwa cały czas nie ma czasu na odpoczynek. Brawo. Będę spozierał na zmutowanego bo taki jakoś przyciąga wzrok. Z fartem i w zdrowiu do mety. Pozdro.
Miś Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Opublikowano 30 Maja 2017 4 dni później Coś idą , kurdupel się pozbierał, i ruszył W 6 plantach po 4 pały z 2 pięter, w 2 po dwa z jednego piętra Nic nie dostały oprócz voodoo juice'a podczas przesadzenia. Jeszcze tydzień max i przełączam na flo. Dostaną wtedy voodoo juice'a z 1/4 albo 1/2 dawki guanokalonga na flo, do tego sypnę trochę mączki bazaltowej. Karakan 1
Miś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ostatni dzień weg'a Dostały po łyżce dolomitu, mączki bazaltowej i trochę ziemi do podsypania. Żarówka zmieniona na HPS, wing szerzej rozstawiony. Planty trochę podwiązane
Recommended Posts